DOCUMENT/GHERȚOII au făcut CONTESTAȚIE ÎN ANULARE! Amănunte INCENDIARE!

Misterul s-a împrăștiat. Iată de ce nu a fost chemată doamna Carmen Iohannis la Parchet după ce Curtea de Apel Brașov a publicat motivarea hotărârii definitive și irevocabile: gherțoii din Sibiu au făcut contestație în anulare!

Pe mutește, după ce pe 16.11.2015, în cadrul unui interviu televizat președintele republicii, Klaus Iohannis, a declarat senin: „Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție”, pe 27 noiembrie, prin Casa de avocatură Mușat și asociații, apărătorii care i-au câștigat procesul cu ANI de la Înalta Curte de Casație și Justiție, a înaintat o contestație în anulare! Pe care o puteți citi mai jos.

Acum se vede și de ce președintele s-a dus repejor la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anul acesta, în mai. Ficusul s-a dus pe persoană fizică, în programul oficial al instituției la care lucrează nefiind înscris evenimentul...

Primul termen pentru judecarea CONTESTAȚIEI ÎN ANULARE, Dosar nr. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brașov pentru data de 4 ianuarie 2016.

Decizia instanței

"Admite excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine", se arată în decizia Curţii de Apel publicată pe portalul instanţelor de judecată. Decizia Curţii de Apel Braşov este irevocabilă.

NR. Presa TACE... Mai abitir acum când șeful statului atacă o hotărâre DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ. Mai are puțin și se duce la CEDO!

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 BREAKING Președintele a promulgat legea prin care alocațiile copiilor vor crește anual cu rata inflației!

2 Acesta este documentul trimis de Dăncilă pe furiș la Bruxelles pe 13 august 2018! Susținea teoria lui Dragnea …

3 FAKE de proporții! Firea, preoteasa neagră a PSD, o îngroapă și pe Dăncilă! Oamenii sunt indignați de ce a put…

4 CULISE / Replica lui Manda care-a făcut-o pe Dăncilă să plângă: „Nu vreți dvs. să vorbiți în engleză?”

5 Primul pas spre fuziune? Un lider PMP, numit secretar general adjunct al guvernului Orban

recomandări

Te ia DNA: BĂDULESCU ALINA

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou