DOCUMENT/GHERȚOII au făcut CONTESTAȚIE ÎN ANULARE! Amănunte INCENDIARE!

Misterul s-a împrăștiat. Iată de ce nu a fost chemată doamna Carmen Iohannis la Parchet după ce Curtea de Apel Brașov a publicat motivarea hotărârii definitive și irevocabile: gherțoii din Sibiu au făcut contestație în anulare!

Pe mutește, după ce pe 16.11.2015, în cadrul unui interviu televizat președintele republicii, Klaus Iohannis, a declarat senin: „Această soluție după părerea mea nu e bună, mă nemulțumește și împreună cu avocații căutăm cele mai bune căi pentru a contesta aceasta soluție”, pe 27 noiembrie, prin Casa de avocatură Mușat și asociații, apărătorii care i-au câștigat procesul cu ANI de la Înalta Curte de Casație și Justiție, a înaintat o contestație în anulare! Pe care o puteți citi mai jos.

Acum se vede și de ce președintele s-a dus repejor la aniversarea a 25 de ani de la înființarea Casei de Avocatură Mușat și Asociații, anul acesta, în mai. Ficusul s-a dus pe persoană fizică, în programul oficial al instituției la care lucrează nefiind înscris evenimentul...

Primul termen pentru judecarea CONTESTAȚIEI ÎN ANULARE, Dosar nr. 645/64/2015, a fost stabilit de Curtea de Apel Brașov pentru data de 4 ianuarie 2016.

Decizia instanței

"Admite excepţia tardivităţii motivelor de recurs depuse la termenul din 03.09.2015, excepţie invocată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Constată nule motivele de recurs formulate de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner prin memoriul de recurs din 03.09.2015 împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Admite cererea de anulare a recursului declarat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar, pentru lipsa dovezii mandatului de reprezentare a Statului Român, cerere formulată de intimatul pârât Statul Român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin Direcţia Regională a Finanţelor Publice Braşov, prin Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Braşov şi în consecinţă: Anulează recursul formulat şi precizat de recurentul pârât Statul Român prin Municipiul Sibiu, prin Primar împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 pronunţată de Tribunalul Braşov. Respinge recursul formulat de recurenţii pârâţi Lazurca Georgeta, Johannis Carmen Georgeta şi Johannis Klaus Werner împotriva deciziei civile nr. 235/16.05.2014 a Tribunalului Braşov, pe care o menţine", se arată în decizia Curţii de Apel publicată pe portalul instanţelor de judecată. Decizia Curţii de Apel Braşov este irevocabilă.

NR. Presa TACE... Mai abitir acum când șeful statului atacă o hotărâre DEFINITIVĂ și IREVOCABILĂ. Mai are puțin și se duce la CEDO!

Galerie foto și documente

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Nouriel Roubini / Urmează un deceniu de criză economică. Recesiunea va fi fără precedent

2 Festival de pesedism în PNL! După ce și-a pus verișoara la Antibiotice SA, ministrul Tătaru face presiuni să-ș…

3 VIDEO Rareș Bogdan, atac la piloșii vârâți de PNL în diverse sinecuri: M-am săturat să răspund pentru imbecili…

4 Ți se face scârbă! / Consilierul lui Orban, acuzat că distruge o instituție cu proiecte de sute de milioane de d…

5 PSD / ALDE, groparii României / Oficiul pentru Achiziții Centralizate, creat de Dăncilă, a luat doar hârtie înaint…

recomandări

Te ia DNA: ISU

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!