Elena Udrea, prinsă în IŢELE Dosarului Microsoft/Am fost păcălită de fostul soţ

Elena Udrea, prinsă în IŢELE Dosarului Microsoft/Am fost păcălită de fostul soţ

Conform unui document al DNA, numele Elenei Udrea apare în Dosarul Microsoft. Potrivit procurorilor DNA, Elena Udrea nu a declarat o serie de sume deținute de fostul său soț, Dorin Cocoș.

În documentul DNA se arată că Dorin Cocoș a primit mită din partea mai multor persoane pentru a interveni pe lângă oficiali din Guvern. Acești bani i-ar fi venit lui Dorin Cocoș prin intermediul unor credite pe care i le-au direcționat cei implicați.

Procurorii menționează că în declarația de avere a Elenei Udrea nu sunt menționate aceste sume. Procurorii susțin că din moment ce aceste sume nu sunt trecute: ”apreciem că nu poate fi vorba de o simplă omisiune”, susțin procurorii.

Mita primită de Cocoș s-ar ridica la 100.000 de euro.

Lenuţa spune că fostul soţ i-a ascuns banii

"Inteleg ca e vorba de 2009. El ca persoana fizica si-ar fi imprumutat propria firma. Nu am stiut. Eu am publicat in declaratia de avere tot ce stiam.

Am vorbit inca de atunci cu directorul ANI ca legea este prost facuta. Nu poti sa obligi o persoana sa isi asume ce face o alta persoana. Sa presupunem ca fostul meu sot ar fi cumparat un apartament unei amante - mi-ar fi spus mie asa ceva? Evident nu! Nu poti sa iti asumi sa declari veniturile unei alte persoane cand poate nu iti spune adevarul.

Acel imprumut pe care l-ar fi facut propriei firme nu mi-a fost adus la cunostiinta", a explicat Elena Udrea la Realitatea TV.

"Din moment ce eram obligata sa trec in declaratia mea de avere si acele imprumuturi dar n-am stiut de ele, asa apare probabil numele meu in dosar", a mai precizat Elena Udrea.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...