EXCLUSIV/COLONELUL Turcescu, ÎNFIPT la Evz de VIITORII PROPRIETARI. Războiul SRI/SISTEM continuă. Urmează B1 TV!

EXCLUSIV/COLONELUL Turcescu, ÎNFIPT la Evz de VIITORII PROPRIETARI. Războiul SRI/SISTEM continuă. Urmează B1 TV!

Colonelul Robert Turcescu s-a întors la locul faptei! Viitorii proprietari l-au trimis la Evenimentul Zilei pe post de cap de pod, pentru acomodarea cu colectivul, și așa redus la limita supraviețuirii, pentru a lua pulsul financiar, etc.

Dealtfel, încă de acum o lună Turcescu a anunțat, pe Facebook, mișcări în presă printr-o emanație care a sunat așa: "Doi jurnalisti TV vor ocupa in perioada imediat urmatoare pozitii FOARTE interesante in politica si administratie. Le stiu numele, dar deocamdata nu le pot face publice. Atentie insa la TVR si mai sus". O astfel de mutare a fost plecarea lui ăla, Ovidiu Marincea, de la Realitatea TV la SRI.

Situația de la Evz și B1 este dramatică. Șefii și sponsorii sunt implicați în ițele mai multor dosare aflate pe rolul DNA iar situația economică este aproape falimentară. Așa că, după Evz, va urma B1. Prietenii știu unde, cum și de ce...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 De citit...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”