EXCLUSIV/Divizia SRI preia PUTEREA în PSD/După CONDAMNAREA lui Dragnea, MARIONETA Ponta va preda BUTOANELE

EXCLUSIV/Divizia SRI preia PUTEREA în PSD/După CONDAMNAREA lui Dragnea, MARIONETA Ponta va preda BUTOANELE

Condamnarea Prințului Morților, Liviu Dragnea, va reprezenta nu numai deligitimarea oficială a celei mai mari ofensive a SISTEMULUI asupra României, care s-a ascuns sub de numirea de USL, ci și începutul sfârșitului pentru PSD. Partidul prin care, timp de 25 de ani, SISTEMUL foștilor securiști a controlat din umbră România. Iar controlul se va face cu contribuția directă, fățișă și brutală chiar, pentru că pericolul care planează asupra țării este MAJOR, a serviciilor secrete americane. În directă colaborare cu SRI.

Multora li s-a părut poate revoltător faptul că ambasadorul de facto al SUA la București, însărcinatul cu afaceri Dean Thompson, după ce Ponta s-a dat lovit și nu l-a primit la sediul Guvernului, s-a dus în Parlamentul României pentru a bate cu pumnul în masă față de tentativele de modificare a legilor anti-corupție. Însă situația este atât de gravă încât jocurile de-a diplomația nu-și mai au locul.

Noi, aici la Comisarul.ro, am spus încă dinainte de 16 noiembrie că s-a ajuns, în procesul anti-corupție, la porțile SISTEMULUI. Foștii generali care controlează acum o mare halcă din economia României. Dar și aproape toate canalele de comunicare. Cum se face că la Trustul Intact șef este un fost securist? De ce nu spune nimeni că la România TV șeful care supervizează totul, de la angajări până la aprobarea invitaților, este tot un fost ofițer de securitate? Iar încă doi generali mișună toată ziua pe acolo, așa, de control. Despre Realitatea TV aceste lucruri s-au mai spus, așa că nu mai reluăm. Iar despre Digi24, și rolul pentru care a fost construit acest post, vom scrie un material separat. Până atunci, luați seamă la propaganda deșănțată, după manualele primare, pe care această oficină o face afacerilor cu energie ieftină ale patronilor din umbră. Este ceva de nesuportat! Mai ales că, identic cu metodele de la Trustul lui Voiculescu, se folosesc de oameni amărâți. O fi întâmplătoare CIOCNIREA acestor două entități în afacerea de șantaj căreia i-a căzut victimă ginerele Arestatului? 

La acest tablou să mai adăugăm doar că zilele Mediafax sunt numărate. Patronul de la România Liberă este după gratii iar Evz e la pachet cu B1 TV. 

Faceți acum socoteala și întrebați-vă de ce nu apar voci și fețe noi în spațiul public. Unde să apară? Mai mult, acum a început și o ofensivă agresivă asupra publicațiilor online, în sensul decredibilizării lor. Asta după ce s-a încercat preluarea, prin rapt, a controlului asupra acționariatului. Pentru a distruge vocile independente. Însă ei ignoră un lucru. Costurile cu o voce din online sunt infinit mai mici decât cele care din TV sau print. Să nu mai vorbim că în online nu ai gâzi, ciutaci, andronici și alte trompete care au ajuns să coste foarte mult. Și la alb și la negru!

Dar să revenim la PSD. Disperatul de Ponta i-a cedat deja, în urma unor negocieri care au durat 3 secunde, o mare halcă din partid lui Gabriel Oprea. Adică Oprea a spus: Noi luăm județele ăstea și ăstea, voi rămâneți cu asta și asta. Iar Ponta a spus, după o secundă de gândire: Da.

Însă Ponta nu va mai conduce partidul ci Divizia SRI. Prin Rovana Plumb. Care, după toate probabilitățile, după iminenta condamnare a lui Dragnea, va prelua ministerul acestuia. Strâns legat de ministerul pe care îl conduce deja fostul său consilier cu ochi albaștri Marius Nica.

Lucrurile au început să se miște. Și vor marca punerea la colț a celor prin intermediul cărora SISTEMUL a controlat acest partid. Îi vedeți acum făcând chestii prin Parlament...



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Așa o fi? /

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria