EXCLUSIV/Liviu Dragnea pleacă din Guvern/Marţi seară, Dragnea s-a cerut la B1, la sluga Turcescu, pentru a nega această informaţie. Minţind cu nesimţire-VIDEO

Degringoladă totală în PSD cu doar o săptămână înainte de Consiliul Naţional de la Craiova. Sursele noastre spun că demisia lui Liviu Dragnea se află în mapa lui Victor Ponta. Dragnea a încercat, timp de trei zile, să poarte o discuţie cu Ponta însă acesta l-a evitat. Nervos, Dragnea a trimis pe cineva de încredere la Cabinetul primului-ministru cu un plic în care se afla demisia. Cei prezenţi, văzând despre ce este vorba, au refuzat să înregistreze actul. Au fost momente de un penibil cum rar se poate vedea. Şi încă un amănunt de culise: duminică şi luni, Ponta a fost iar de negăsit.

Marţi seară, Dragnea s-a cerut la B1 pentru a nega această informaţie. Minţind cu nesimţire. Turcescu s-a comportat ca o slugă. Exact ca pe vremea când îl taxa pe Manţog să apară la el în emisiune. 

Să nu mai vorbim că s-a sugerat că Ponta ar fi lângă Dragnea la acel moment. Lucru complet fals. Dar care a fost prezentat fără jenă, ca o realitate, de cele două site-uri de casă ale PSD, dcnews.ro şi ştiripesurse.ro.

Acesta este dialogul dintre Turcescu şi Dragnea. Noi nu am auzit nici râsul lui Ponta. Şi nici n-am înţeles, cum a înţeles Turcescu, că Ponta îşi va anunţa candidatura.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Dumitru Buzatu, în CEX-ul PSD: „Coronavirusul nu există” / Către liderii social-democrați: „Oricum, sunteți toți…

2 Senatorul PSD Robert Cazanciuc: Primul furt nu se pune. Hoțul care aduce banii înapoi sa fie iertat

3 VIDEO Această formă de viață se numește Codruța Cerva, vedetă la Cocina TV și lider al trepanaților din Piață

4 DOCUMENTE Mugur Mihăescu „Garcea” a fost recrutat de Securitate pentru a-și turna colegii din familii de milit…

5 Medic chirurg din Cluj, director de spital: Deschideți toate serviciile medicale și testați toți pacienții, e …