EXCLUSIV/Ponta, IMPLICAT în Dosarul Ghiță/După Ponta-Șova, URMEAZĂ Ponta-Ghiță pe TRAFIC de INFLUENȚĂ?

EXCLUSIV/Ponta, IMPLICAT în Dosarul Ghiță/După Ponta-Șova, URMEAZĂ Ponta-Ghiță pe TRAFIC de INFLUENȚĂ?

Numele lui Victor Ponta este vedetă în noul dosar de trafic de influență și spălare de bani. Surse judiciare spun că Ghiță vorbea în numele lui Victor Ponta pentru a influența anumite licitații dar nu numai. Pe numele lui Ghiță s-a luat de către procurori o măsură extremă. Îi vor interzice dreptul de a mai intra în Parlament!

Despre ce relații erau și sunt între Ghiță și Ponta este bine să auziți cu urechile voastre cum spune Ghiță cu gurița lui, lăudându-se la SOV: ,,I-am zis lu Ponta, bă, o f...t pe mă-ta, te duci pe sticlă!''

După minutul 3.00 dialogul e incredibil. Faza cu Ponta e la minutul 4.10

Declarațiile lui Ghiță de miercuri, de la sediul DNA Ploiești

Întrebat dacă ştia despre extinderea urmăririi penale împotriva sa, Ghiţă a răspuns: ”M-aţi informat dumneavoastră. Săptămâna trecută am primit o citaţie să mă prezint la DNA. Nu m-am gândit că vin să o caut pe soacra lui Moisescu (n.r. -Vlad Moisescu, fostul trezorier al PNL, urmărit în dosarul primarului Andrei Chiliman)”.

De asemenea, întrebat dacă se aşteaptă să fie suspendat din funcţia de parlamentar, el a răspuns: ”Mi-e tare teamă că o astfel de chestiune nu se poate întâmpla decât cu voia Camerei din care facem parte. Ştiţi că este o întreagă dezbatere în societate acum dacă nu cumva împotriva membrilor Camerei Deputaţilor şi membrilor Senatului, împotriva administraţiei locale, împotriva Guvernului nu există un fel de plan şi de idee de a le scoate practic din joc. Nu ştiu ce se întâmplă astăzi”.

El a susţinut că nu cunoaşte noile acuzaţii sau dacă s-a extins urmărirea penală şi dacă sunt noi probe în dosarul său, însă va afla după discuţiile cu procurorii DNA.

Întrebat la ce se aşteaptă astăzi, Ghiţă a răspuns: ”Mă gândesc că ar fi bine să nu se întâmple lucruri rele, dar nu poţi să ştii. Totuşi, în noiembrie au fost alegeri, au trecut câteva luni, după cum se vede au apărut acuzaţii împotriva premierului, împotriva familiei sale, împotriva mea, împotriva cercului său relaţional. Nu ştriu de ce se întâmplă toate lucrurile astea (...) Nu-mi dau seama exact ce se întâmplă astăzi în România, dar haideţi să avem răbdare şi să aflăm (...) E puţin surprinzător că după mulţi ani de zile imediat cum o zonă din eşichierul politic pierde alegerile împotriva ei apar dosare”.

Ghiţă a mai spus, răspunzând unei întrebări, că nu a vorbit cu Victor Ponta, aflat în Turcia.

Ce a declarat Ghiță la intrarea în sediul DNA Ploiești/După secunda 17

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șoșoacă, la Ambasada Rusiei cu șeful Sputnik din România

2 Dezvăluiri jenante despre ancheta asasinatului de la Arad

3 Momente șocante la Euro 2020: Christian Eriksen s-a prăbușit pe teren / Anunțul UEFA: Starea sa a fost stabiliza…

4 Cine este proprietarul din acte al mașinii de 380.000 € pe care o conduce Loredana Chivu?!

5 În față, tot cu găuri?