EXCLUSIV/PSD pregăteşte BLOCAREA votului din STRĂINĂTATE/Din ţară vor pleca grupuri de DIVERSIUNE care să provoace HAOS duminica viitoare

EXCLUSIV/PSD pregăteşte BLOCAREA votului din STRĂINĂTATE/Din ţară vor pleca grupuri de DIVERSIUNE care să provoace HAOS duminica viitoare

După ce duminica trecută s-au făcut probele, pe 16 noiembrie haosul va fi pregătit încă de dimineaţă. Puţină lume a fost atentă la mesajele pe care le-a spus Ponta, ca un robot, de fiecare dată când s-a întâlnit cu pâlcuri de români în străinătate. Că sunt dezbinaţi şi că îi imită pe cei din ţară.

30 de echipe de câte 18 pentru cele mai mari comunităţi

30 de echipe, formate din 18 persoane, vor pleca vineri noaptea din România spre Italia, Spania, Franţa, Anglia şi Germania. Acestor indivizi li s-au făcut deja rezervări la hosteluri retrase, de la marginea capitalelor. Cei mai mulţi dintre ei sunt foşti condamnaţi sau informatori ai DIPI. Şi vor fi însoţiţi de oameni de încredere puşi la dispoziţie de Sebastian Ghiţă. Care va finanţa şi întreaga operaţiune. De reacţii prompte pe televiziuni se va ocupa Titus Corlăţean. Care se va afla, din acest motiv, la Londra. El are misiunea de a decredibiliza eventualele proteste şi de a confirma teza boicotului. 

Teza PROVOCATORILOR a fost lansată deja pe piaţă de Corlăţean şi Stanoevici

Ministrul delegat pentru romanii de pretutindeni sustine in cele mai noi declaratii că de fapt MAE nu are nici o vina si ca totul a fost organizat de "provocatori".

Ministrul delegat pentru românii de pretutindeni Bogdan Stanoevici a declarat, într-un interviu acordat luni online postului Diaspora TV, că au existat 'provocări organizate' de persoane necunoscute la secţiile de votare din străinătate, urmând a se afla despre cine este vorba. 

El s-a referit de asemenea la 'provocările' care au avut loc la Viena, Paris şi la Londra. 'Am văzut imagini luate de diferite persoane la Viena şi este evident că este vorba despre o provocare organizată de persoane necunoscute. Vom afla despre cine este vorba. Am primit şi un raport din partea Ambasadei' României la Viena, a declarat Bogdan Stanoevici.

'Au existat foarte multe situaţii în care votul românilor a fost obstrucţionat din exterior. Avem rapoarte care ne-au parvenit deja din Viena, urmând să sosească şi cele din Paris şi din Londra. Ştim că în mod voluntar grupuri de oameni au încercat să blocheze accesul la vot al românilor care se aflau acolo, indiferent de opţiunea lor. Ceea ce ştim este că grupurile care au procedat astfel fac parte din păcate din grupurile de fideli ai ACL, ai d-lui Iohannis, sau ai PDL, sau ai PNL', a mai spus Stanoevici. 

'Este un lucru trist să vedem că români se pun împotriva românilor pentru a-i împiedica să-şi exprime dreptul la vot', a subliniat ministrul delegat pentru românii de pretutindeni.

El a menţionat totodată că la alegerile prezidenţiale din 2009 a avut loc o fraudare masivă a voturilor la Paris, dând în acest sens exemplul unui cetăţean român care a votat în 13 secunde, lucru care, a spus ministrul, 'practic este absolut imposibil'. Din cauza acestor fraude din 2009, s-a hotărât elaborarea formularelor care a trebuit să fie completate de fiecare român care îşi dorea să-şi exprime dreptul legitim la vot şi, conform legii, ele trebuiau completate în interiorul secţiilor de votare, a explicat el. 

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014. Corlăţean: "Susţinători ai unor candidaţi au îngreunat procesul de vot"

 Titus Corlăţean a declarat, luni, că, pe lângă oamenii de bună credinţă, au fost susţinători ai unor candidaţi care au generat o stare de spirit care a dus la violenţele de la Paris, iar unele secţii din Germania, precum Stuttgart şi München, unii au venit special pentru a îngroşa coada.

 Întrebat dacă are suspiciuni că s-ar fi întâmplat şi altceva decât un interes normal al românilor din diaspora de a merge la vot, Corlăţean a precizat că ştie foarte bine comunităţile româneşti de cel puţin 15 ani şi, pe lângă "foarte mulţi oameni de bună credinţă" care au dorit să voteze, au fost "oameni care sunt susţinători ai unor candidaţi, care acum, unii dintre ei, au ieşit din cursă şi care au putut să provoace şi să genereze o anume stare de spirit ajungând chiar la violenţe aşa cum a fost cazul la Paris", a spus la Digi24, ministrul Afacerilor Externe.

Cine au fost candidaţii pentru care s-a blocat votarea?

Cine or fi fost acei candidaţi ai căror votanţi au blocat votarea? Afirmaţiile fostului ministrui de externe sunt şi impertinente şi manipulatoare. După modelul Securităţii. Un singur lucru este cert. Dintre toţi favoriţii din primul tur, cele mai puţine voturi în Occident le-a luat Victor Ponta. Ceilalţi ce motive să fi avut să blocheze votul dacă l-ar fi primit oricum?


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...