EXCLUSIV/REVOLTĂ în UNPR din cauza lui Șova/Senator UNPR: ,,Pentru GHIBIRDICUL ăsta ne SALTĂ DNA pe TOȚI!''

EXCLUSIV/REVOLTĂ în UNPR din cauza lui Șova/Senator UNPR: ,,Pentru GHIBIRDICUL ăsta ne SALTĂ DNA pe TOȚI!''

Stare de revoltă în rândul senatorilor din UNPR. Nici la PSD nu stau lucrurile mai bine. Senatorii UNPR, un fel de gașcă de strânsură provenită din PPDD, PNL, PMP și PC, s-au revoltat marți dimineață și l-au luat la rost pe Ion Toma, mâna dreaptă a președintelui Gabriel Oprea. ,,Domnule, ce-l ținem pe ăsta în brațe de parcă ar fi Maica Tereza? Vă spun eu, dom' președinte, pentru ghibirdicul ăsta o să ne salte DNA-ul pe toți!'', a izbucnit unul dintre senatorii proveniți din PPDD și promovat recent în ierarhia UNPR. Revolta din UNPR este cu atât mai curioasă cu cât, la controversatul vot când a fost salvat Șova, un senator al acestui așa-zis partid, Florina Jipa, l-a dat cu mir pe ... ghibirdic.

Informații despre o solicitare de demisie a lui Dan Șova din Senat au venit și dinspre PSD, conform unor surse care au declarat asta pentru Gândul. Însă Dan Șova a negat că a demisionat sau că are intenția să demisioneze.

Cazul Șova băltește în derivă prin Senat

Discutarea cazului senatorului Dan Şova a fost din nou amânată. Iar asta pentru că parlamentarii şi-au luat luni liber ca să sărbătorească Rusaliile catolicilor, deşi cei mai mulţi aleşi sunt ortodocşi.
 
Marți, Biroul Permanent ar fi trebuit să discute cazul lui Dan Şova, dar senatorii nu dau semne că s-ar lua o decizie.

Biroul Permanent va transmite cazul Comisiei Juridice, pentru ca senatorii jurişti să stabilească dacă se va repeta votul, aşa cum vor cei de la PSD sau dacă se reinterpretează hotărârea, în sensul admiterii cererii DNA de reţinere şi arestare preventivă a lui Dan Şova.

Curtea Constituţională a făcut publică, în 19 mai, motivarea în cazul deciziei din 6 mai în ceea ce priveşte hotărârea Senatului privind votul din 25 martie pe cererea de arestare a lui Dan Șova.

CCR a stabilit în 6 mai că votul în cazul lui Dan Şova este neconstituţional.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Scandal online / Denise Rifai contraatacă „sexual”: „Nu vă căutați acum în pantaloni căci nu veți găsi mare lucru!”

2 Generalul Coldea, filat și fotografiat pe aeroportul din Geneva și în avion...

3 O imagine care va aduce gheață în chiloții multor pesediști...

4 Simplă speculație de presă?

5 Bădălău a refuzat să dea declarații la DNA / Procurorii au înregistrări video de la toate discuțiile pesedistului cu denunțătorul său, primarul Dan Pasa…