EXCLUSIV/Scandalul CĂTUŞELOR, o ,,AROGANŢĂ''/Gestul de CURTOAZIE al lui Gabriel Oprea către Elena Udrea

EXCLUSIV/Scandalul CĂTUŞELOR, o ,,AROGANŢĂ''/Gestul de CURTOAZIE al lui Gabriel Oprea către Elena Udrea

Reţinerea Elenei Udrea a provocat, din start, un nou scandal. Faptul că a urcat încătuşată în maşina care a transportat-o la TUBULATURĂ şi a coborât fluturându-şi liber braţele delicate a stârnit furtună în platourile televiziunilor de ştiri. Inclusiv la Digi24. Iar DNA-ul a fost luată imediat la rost. Sursele noastre spun că ,,aroganţa'' cu descătuşarea s-a făcut la ordinul/indicaţia prim-ministrului interimar Gabriel Oprea. A fost gestul de curtoazie al unui prieten bun către o amică aflată în momente dificile. Nimic ilegal. Arestata se afla deja în custodia jandarmilor. Era problema lor dacă o ţin sau nu încătuşată.

Gabriel Oprea este naşul unui alt arestat în Dosarul Microsoft, Dumitru Nicolae Niro. Care fin, la rândul său, este/era confidentul Elenei Udrea.

Facem precizarea că încătuşarea nu este obligatorie. Ea a devenit o practică cvasi-uzuală, ca măsură de precauţie, doar după tentativa de suicid comisă de Adrian Năstase.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...