EXCLUSIV/SRI are pe ŢEAVĂ CONEXIUNEA Udrea-Blejnar-Elan-Realitatea TV

EXCLUSIV/SRI are pe ŢEAVĂ CONEXIUNEA Udrea-Blejnar-Elan-Realitatea TV

 Elena Udrea nu va fi scăpată din gheare aşa uşor! Surse bine informate spun că un nou dosar va exploda în spaţiul public. Dealtfel, dobitocul de Ponta ameninţă mereu cu apariţia Dosarului Blejnar-Elan Schwartzenberg-Realitatea TV. N-ar fi exclus ca mortul îngropat Codruţ Marta să fie înviat brusc pentru a spune ce sume uriaşe de bani a dat el unuia sau altuia, dar în special Elenei Udrea. La solicitarea lui Sorin Blejnar. Deocamdată, în baza cotizaţiilor uriaşe pe care le-a făcut stăpânilor din SRI, Blejnar este implicat doar în dosarul soţilor Motorină. Însă, ca de obicei, în pofida eforturilor periodice şi exclusive ale Evz, care primeşte informaţii calde din dosar, puţină lume din România a fost atentă la bănetul de care a dispus familia Nemeş. Kilograme de aur şi milioane de dolari. Şi ei erau nişte amărâţi de bişniţari pe lângă Codruţ Marta. Că despre TATĂL Blejnar, ce să mai vorbim.

Despre ce vorbim? Vorbim despre originea suspiciunilor şi atacurilor dintre Elena Udrea şi Florian Coldea. Despre momentul separării Realităţilor. Udrea a vrut propria televiziune. Adică, prin Elan Schwartzenberg, care la rândul său ar putea spune multe despre ea, a vrut să preia Realitatea TV. Traian Băsescu a trecut prin momente jenante atunci. Ca şi acum. Pentru că primise informări despre jocul mafiot dintre Vântu şi Ghiţă. Însă Leana îi spunea că este minţit de Coldea. Că este o făcătură. Ca să se poată pune mâna pe Realitatea. Of, este o poveste atât de lungă şi de penibilă pentru unii că îţi vine să te întrebi în ce ţară trăim...

Cei care se întreabă ce caută Blejnar în afacere să se uite la datoriile pe care le avea şi le are Realitatea TV la Fisc.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...