EXCLUSIV/Urmează Sorin Oprescu și Răzvan Murgeanu

EXCLUSIV/Urmează Sorin Oprescu și Răzvan Murgeanu

L-ați văzut pe Vasile Blaga cum făcea pe artista mirată pe micile ecrane că el n-a făcut așa ceva? Citiți aici ce-am scris noi pe 21 martie INCENDIAR/Dosarul Vâlcov îl ÎNGROAPĂ pe Vasile Blaga/Detalii EXPLOZIVE.

Părerea noastră este că Vâlcov a dat detalii și despre alte legături ale lui Blaga. Spunem asta pentru a face legătura cu un alt nume care va apărea în acest nou dosar, pe filiera Vâlcov-Berna. Este vorba despre prietenul lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, fostul viceprimar și primar interimar, dar și consilier prezidențial, Răzvan Murgeanu. Prieten și cu Marian Căpățână.

Bănuim că, dacă este întrebat, dacă nu o fi fost deja, Vâlcov le va spune procurorilor cum l-a sunat Răzvan Murgeanu să-l roage să-l primească pe un mare om de afaceri din zonă care are niște probleme de rezolvat. Când l-a sunat Vâlcov pe respectivul om de afaceri, pe numărul de telefon dat de Murgeanu, a avut surpriza ca la celălalt capăt să-i răspundă Bercea Mondial. 

Așa cum spun sursele noastre, Răzvan Murgeanu a fost interfața multor negustorii pentru Blaga și, mai apoi, Elena Udrea. Dar a fost și cel care a închis ușa după plecarea lui Băsescu din primăria Capitalei. Și i-a deschis-o lui Adriean Videanu. După care a fost mutat la Ministerul Dezvoltării. Unde a fost, pentru Blaga și Udrea, ceea ce a fost Sevil Nuștiucuma pentru țărănușul de Dragnea. Și, în final, adăpostit de Traian Băsescu la Cotroceni.

Vă mai aduceți aminte povestea lui Mazăre cu Sorin Oprescu și mascații? Când Sorin Oprescu a ajuns la sediul primăriei în același timp cu mascații? Care, respectuoși, au mers în spatele său preț de vreo trei etaje. Până când, simțind că are simptome de infarct, Sorin Oprescu s-a oprit și i-a întrebat dacă au venit după el. Iar băieții cu cagule i-au spus că nu și Oprescu le-a spus să o ia înainte, că-i stă inima? 

Ei bine, lucrurile se vor repeta, de-adevăratelea. Pentru că Theodor Berna, supranumit ,,Asfaltatorul Capitalei'' l-a dat și pe el. Dar nu numai el. Iar dacă după arestarea lui Mădălin Dumitru, în mod miraculos, prin dispariția suspectă a unor calculatoare, a scăpat, acum se încheie cercul.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea, noi dezvăluiri șocante despre jefuitorii României! Asta este adevărata molimă, nu coronav…

2 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

3 Doar o femeie putea să scrie acest articol despre Firea!

4 Document / Șeful PSD are dosar penal la DNA privind modul în care a obținut titlul de „Luptător cu rol determina…

5 Sondaj IMAS / Creștere semnificativă pentru USR Plus, scădere pentru PNL. PSD, în urcare cu două procente