EXPLOZIV/ ''M-am înţeles cu Florian Coldea, el CONDUCE ţara''

EXPLOZIV/ ''M-am înţeles cu Florian Coldea, el CONDUCE ţara''

"Eu mi-am rezolvat problemele cu justitia, intelegeti voi (frecandu-si doua degete - n.r.). Aceasta tara este condusa de generalul Florian Coldea, pentru ca presedintele Klaus Iohannis nici nu stie ce are de facut. Sa fie foarte clar pentru toata lumea. Eu am fost sustinut pe linia serviciilor cat a fost George Maior, seful SRI si nu mi s-a intamplat nimic. Dar sa stiti ca nici de acum nu mi se poate intampla nimic! Nimeni nu are ce sa-mi faca mie nimic. Eu am detinut controlul atatia ani si-l voi detine si de acum inainte", a declarat primarul suspendat al iaşiului, Gheorghe Nichita, la o întânire cu membrii PSD Iaşi, conform Bună Ziua Iaşi.

Nu trebuie uitat faptul, ca fostul primar al Iasului nu a avut niciun dosar cat timp SRI era condus de fostul director, iar primele probleme pentru edilul amorezat au aparut exact in momentul in care serviciul intern de informatii nu a mai fost controlat de George Maior, scrie ziarul din Iaşi.

Afirmațiile lui Nichita, dacă sunt reale, trebuie coroborate și informaţiile apărute la începutul acestui an potrivit cărora Daniel Horodniceanu, actualul șef al DIICOT, ar fi fost văzut într-un restaurant alături de Liviu Dragnea şi Gheorghe Nichita. 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...