EXPLOZIV/ ''M-am înţeles cu Florian Coldea, el CONDUCE ţara''

"Eu mi-am rezolvat problemele cu justitia, intelegeti voi (frecandu-si doua degete - n.r.). Aceasta tara este condusa de generalul Florian Coldea, pentru ca presedintele Klaus Iohannis nici nu stie ce are de facut. Sa fie foarte clar pentru toata lumea. Eu am fost sustinut pe linia serviciilor cat a fost George Maior, seful SRI si nu mi s-a intamplat nimic. Dar sa stiti ca nici de acum nu mi se poate intampla nimic! Nimeni nu are ce sa-mi faca mie nimic. Eu am detinut controlul atatia ani si-l voi detine si de acum inainte", a declarat primarul suspendat al iaşiului, Gheorghe Nichita, la o întânire cu membrii PSD Iaşi, conform Bună Ziua Iaşi.

Nu trebuie uitat faptul, ca fostul primar al Iasului nu a avut niciun dosar cat timp SRI era condus de fostul director, iar primele probleme pentru edilul amorezat au aparut exact in momentul in care serviciul intern de informatii nu a mai fost controlat de George Maior, scrie ziarul din Iaşi.

Afirmațiile lui Nichita, dacă sunt reale, trebuie coroborate și informaţiile apărute la începutul acestui an potrivit cărora Daniel Horodniceanu, actualul șef al DIICOT, ar fi fost văzut într-un restaurant alături de Liviu Dragnea şi Gheorghe Nichita. 


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Au 7 jeguri comuniste mai multă putere decât poporul român? Ce jocuri străine României fac acești nenorociți?

2 Amănunt important: Noul coronavirus este sensibil la temperaturile ridicate! / Rafila: Când se va încălzi, răspâ…

3 Sebastian Lăzăroiu / Dorneanu, omul lui Putin în România, tocmai a rescris Constituția României, fără referendu…

4 În brațele cui va exploda Lebăda Neagră?

5 Așteptați-vă la ce e mai rău, cioclul a rămas pe poziție!

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Dacă vrei Jurassic Park în viața reală, mută-te în Australia