EXPLOZIV/Așa se actionează în RUSIA. Imam bănuit de legături cu ISIS, CIURUIT cu 47 de gloanțe/VIDEO

EXPLOZIV/Așa se actionează în RUSIA. Imam bănuit de legături cu ISIS, CIURUIT cu 47 de gloanțe/VIDEO

Imagini teribile au fost postate pe internet, in care un imam din Daghestan, republica in cadrul Federatiei Ruse, este ciuruit cu 47 de gloante, relatează  Aktual24 .

Imamul Suleyman Suleymanov a fost lovit de gloante in timp ce se afla la volanul masinii sale, Toyota Land Cruiser 200. S-au tras asupra sa nu mai putin de 47 de gloante, cu o arma automata. In imagini se vede cum masina franeaza brusc si se intoarce perpendicular pe drum. Imamul nu mai apuca sa iasa caci asupra sa porneste imedia o ploaie de gloante. 

Atacul a avut loc pe 1 decembrie. Potrivit unui comunicat a politiei, imamul este caracterizat doar ca „un locuitor din Kokrak, nascut in 1993, care nu avea un loc de munca permanent”. La locul atacului au fost descoperite 47 de cartuse de calibrul 5.45 mm.

Suleymanov isi incepuse de curand activitatile ca imam. Potrivit presei din Rusia, el era suspectat ca strange fonduri pentru jihadistii din ISIS. Populatia Daghestanului este majoritar musulmana.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale