EXPLOZIV/CÂȚI sunt ca ĂSTA în BOR? NIMENI nu vorbește despre acest subiect TABU!

EXPLOZIV/CÂȚI sunt ca ĂSTA în BOR? NIMENI nu vorbește despre acest subiect TABU!

O știre aparent banală, de ora 17-Pro TV. Un fost călugăr a fost reţinut de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti după ce a înreţinut relaţii sexuale cu un alt bărbat fără să-i spună că are HIV/SIDA, instanţa hotărând ca bărbatul să fie cercetat în arest la domiciliu. Fostul călugăr nu este însă orice fost călugăr, după cum veți citi mai jos, iar fenomenul nu este așa de singular cum pare în interiorul mănăstirilor, sutelor de mânăstiri de călugări și călugărițe din România. Însă despre acest fenomen al relațiilor homosexuale din aceste lăcașuri se vorbește doar pe la colțuri. Nimeni nu-și asumă această realitate monstruoasă care bântuie de decenii BOR! 

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti l-au reţinut pe Nicolae Sima pentru infracţiunea de tentativă la transmiterea sindromului imunodeficitar dobândit, potrivit Mediafax. 

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 7 spre 8 noiembrie 2015, Nicolae Sima, persoană infectată HIV/SIDA în stadiul C3-SIDA, a întreţinut relaţii sexuale orale şi anale neprotejate cu un bărbat, într-un apartament din Sectorul 1 al Capitalei, fără să- i spună că este bolnav "creându-se astfel riscul transmiterii sindromului imunodeficitar dobândit- SIDA".

"Inculpatul Sima Nicolae cunoştea din anul 2012 că este infectat cu virusul HIV, din data de 07.08.2012 aflându-se în evidenţa Spitalului de Boli Infecţioase Constanţa ca persoană infectată HIV/SIDA, stadiul C3-SIDA", se arată în ordonanţa de reţinere a procurorilor. 

Conform unor surse judiciare, Sima a fost înjunghiat, în noaptea de 7 noiembrie, de bărbatul cu care a întreţinut relaţii sexuale. Procurorii au demarat o anchetă pentru tentativă de omor şi astfel au aflat şi că fostul călugăr a întreţinut relaţii sexuale cu persoana care l-a agresat, fără să-i spună că este bolnav. Ulterior, agresorul a fost arestat pentru tentativă de omor.

Nicolae Sima a fost dus, vineri, la Tribunalul Bucureşti cu propunere de arestare preventivă, dar instanţa a hotărât ca acesta să fie cercetat în arest la domiciliu. 

Nicolae Sima din Medgidia a fost cercetat de poliţişti, în 2012, după ce ar fi plătit doi adolescenţi, de 14 ani şi 17 ani, să întreţină relaţii sexuale orale cu el.

Potrivit unui comunicat al Arhiepiscopiei Tomisului, din 26 ianuarie 2012, Nicolae Sima a fost stareţ al Mănăstirii cu hramul "Adormirea Maicii Domnului" şi "Sfinţii Ierarhi Nicolae şi Bretanion" din localitatea 23 August, în perioada 1 septembrie 2006 - 2 septembrie 2008, având numele de călugărie Macarie. 

Conform sursei citate, bărbatul a fost exclus însă din monahism, în noiembrie 2008, pentru mai multe capete de acuzare, printre care neascultarea faţă de autorităţile bisericeşti superioare, administrarea cu rea-voinţă şi în mod fraudulos a bunurilor mănăstirii şi fals şi uz de fals în scopul escrocării bunei credinţe ale închinătorilor şi pelerinilor după ce declarase o icoană a mănăstirii ca fiind făcătoare minuni.

Reprezentanţii Arhiepiscopiei Tomisului mai declarau, în urmă cu trei ani, că Sima le prezenta credincioşilor o serie de aşa-zise moaşte a unor sfinţi, pe care le-ar fi adus de la Kiev, dar pe care nu le-a putut proba niciodată. De asemenea, fostul călugăr Macarie ar fi organiza şi unele false slujbe de exorcizare, "cu sprijinul unor acoliţi, care se dădeau a fi posedaţi de diavol, cu scopul de a-i induce în eroare pe oamenii de bună credinţă".

Potrivit sursei citate, după ce Nicolae Sima a fost exclus din viaţa călugărească, nemaiavând posibilitatea de a se integra într-o mănăstire ortodoxă din cadrul Patriarhiei Române, s-ar fi adresat, ca şi alţi foşti preoţi caterisiţi din Biserica Ortodoxă Română, unei structuri bisericeşti necanonice din Italia, "adică nerecunoscută de către nicio Biserică Ortodoxă autocefală, intitulată pompos şi abuziv Mitropolia Ortodoxă de Milano şi Aquilea, care probabil l-a şi racolat drept slujitor".

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Conspirația tăcerii / Cine este femeia care a accidentat mortal două fete în București și a fost lăsată în liber…

2 Așa o fi?

3 Farmacist-șef al Spitalului Universitar CF Cluj: „SARS-CoV-2 a fost creat în Danemarca de către Institutul Pas…

4 Cristian Diaconescu va fi, cel mai probabil, președintele PMP. Se pregătește fuziunea cu PNL

5 ULTIMA ORĂ Șeful serviciului secret al MAI din Suceava, săltat de procurorii DNA