EXPLOZIV/Dana Năstase, CODOAȘĂ pentru Oprea&Oprișan= LOVE?

EXPLOZIV/Dana Năstase, CODOAȘĂ pentru Oprea&Oprișan= LOVE?

O întâlnire de taină ar fi avut loc săptămâna trecută, într-un parc din Bucureşti, potrivit jurnalistului Dan Tăpălagă.

Acesta relatează pe pagina sa de Facebook un zvon potrivit căruia vicepremierul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, s-a întâlnit cu senatorul UNPR Şerban Mihăilescu, alias Micky Şpagă, cu social-democratul Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea şi preşedinte al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene, şi cu Dana Năstase, soţia lui Adrian Năstase. 

"Ce se mai aude prin lumea asta mica. La o masa, intr-un parc, s-au intalnit saptamana trecuta urmatorii: Gabriel Oprea, Mickey Spaga, Marian Oprisan si...Dana Nastase. Inteleg ca Oprisan ar vrea sa treaca la UNPR, dar Dana Nastase ce cauta oare in peisaj?", scrie Tăpălagă pe Facebook.

Rectificare Conform unor informații de ultimă oră, persoana de sex feminin prezentă la întâlnirea din parc NU era Dana Năstase ci SOȚIA lui Șerban Mihăilescu.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

2 Așa arată prostia made in Rusia...

3 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

4 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!