EXPLOZIV/Fost general SIE, DEZVĂLUIRI despre VISUL Turciei Mari, șeful ISIS și CINE l-a ELIBERAT

EXPLOZIV/Fost general SIE, DEZVĂLUIRI despre VISUL Turciei Mari, șeful ISIS și CINE l-a ELIBERAT

Un fost general SIE face dezvăluiri exclusive și șocante pentru Comisarul.ro despre visul Turciei Mari, despre cine este șeful ISIS și ce rol are România în ecuația din Orientul Apropiat.

 ''Toată lumea arată cu degetul ba spre Statele Unite, ba spre Rusia, ba spre Germania acuzându-le de toate jocurile posibile în cazul Siria/Irak/Statul Islamic. Nu spun că toate aceste forțe ale lumii n-au interese specifice în această zonă care, fie vorba între noi, are potențialul de a declanșa un nou război mondial. Nu trebuie ascunsă această cumplită realitate. Însă, vă avertizez, adevăratul jucător în această ecuație este Turcia. Al cărui vis de a redeveni Marea Turcie a Sultanilor, a renăscut în capul lui Erdogan și-n mințile elitei turcești. Toți vorbesc despre explozia economică a Chinei, că amenință supremația Americii în fruntea economiilor lumii. Eu vin și vă spun că în ultimii 15 ani, sub conducerea lui Erdogan, cea mai dinamică economie a lumii a fost economia Turciei. Iar tergiversările liderilor europeni de a integra Turcia în Europa au condus la schimbarea planurilor pentru această națiune condusă acum de unul care se crede sultan. Turcia conduce din umbră tot acest conflict. Așteptând cel mai favorabil prilej de a se extinde, fără scrupule, fără remușcări, în Siria și, mai ales, în Irak. După părerea mea, dar nu sunt singurul care știe aceste lucruri, așa-zisul Stat/Califat Islamic, ISIS, are o înțelegere secretă cu șefii din fruntea Turciei. Iar turcii îi au la mână pe americani. Care tac complice. De teamă să nu piardă totul în acestă zonă, dar și să nu apară aceste lucruri oficial. Ar fi tragic pentru marea putere care este SUA! Nu turcii sunt cei care cumpără petrolul extras de ISIS din câmpurile de la Mosul și Kirkuk? Credeți că o să aflăm vreodată oficial că acest petrol, care depășește miliardul de dolari pe an, ajunge și la magnații americani care plătesc campaniile electorale pentru Casa Albă? Nu în spitalele turcești, în secret, sunt tratați liderii ISIS? Nu prin Antiohia, pe teritoriu turcesc, există un coridor de manevră al trupelor ISIS?'' întreabă, retoric, fostul general SIE.

Despre cine este Abu Bakr al-Baghdadi

''Nimeni nu spune că al-Baghdadi este urmaș direct al lui Saddam Hussein, fiind fiul fetei fostului dictator irakian. În 2003, imediat după invazia americanilor în Irak, actualul lider al ISIS a înființat Jamaat Jaysh Ahl-Sunnah wa-l-Jamaah (JJASJ), în cadrul căruia a avut rolul de lider al comitetului sharia. Din 2006 a devenit administrator general al comitetului sharia din Statul Islamic ISIS.

Și acum vine prima întrebare: de ce i-au dat drumul americanii după ce l-au capturat? Nu cumva în urma unor insistențe turcești? Al-Baghdadi a fost deținut, în 2004, în perioada februarie-decembrie, la Camp Bucca, în sudul extrem al Irakului.

Ca o paranteză, la Camp Bucca, un penitenciar mai puțin cunoscut, lângă Umm Qasr, la sud de Basra, între 2007 și 2009 a funcționat și o echipă medicală românească (9 ASISTENȚI MEDICALI MILITARI ȘI UN MEDIC MILITAR).

Din acest penitenciar a fost eliberat al-Baghdadi, NECONDIȚIONAT, de către o comisie condusă de un colonel american!''


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...