EXPLOZIV/Fost general SIE: Ponta a venit din Turcia cu MOSCHEEA în pachet. Acum se vede de ce.

EXPLOZIV/Fost general SIE: Ponta a venit din Turcia cu MOSCHEEA în pachet. Acum se vede de ce.

Se pare că Penalul României nu a fost doar operat în Turcia, ci și extrem de bine instruit pe o temă care acum bulversează Europa. Un fost general SIE, care ''traduce'' pentru Comisarul.ro întâmplări și gesturi care pot părea bizare la un moment dat spune că Ponta a venit din Turcia cu lecția despre ce urmează să se întâmple deja învățată. 

''Victor Ponta s-a întors din Turcia cu lecția învățată și cu obiective bine țintite. Dovadă că, dincolo de așa-zisa operație, a fost pus în temă cu dosarul invaziei musulmane din Europa. Care a fost prima sa grijă după întoarcerea din pribegia din Turcia, unde, între noi fie spus, a fost pitit pentru a trece cu bine furtuna declanșată de DNA în România? Să dea aprobarea pentru construirea unei moschei la București, orașul care, în mod cert, va primi cei mai mulți musulmani din cota de peste 7000 repartizată României! Turcii au, în acest moment, pe teritoriul lor, peste 3 milioane de refugiați și a fost primul teritoriu care a absorbit primul val venit din Siria și Irak. Este regretabil că niciun oficial român nu a avut o poziție fermă de împotrivire la construirea acestui bastion musulman în capitala României! N-ați observat că doar fostul președinte Băsescu a tras un semnal de alarmă cu moscheea, și tot el este cel care vorbește despre pericolul primirii unui număr atât de mare de refugiați musulmani? Și toate gurile de tun ale propagandei aflate încă sub controlul lui Ponta îl atacă? Nu se întreabă nimeni de ce doar Ponta vorbește despre acest subiect și de fiecare dată o face atacându-l pe Băsescu și minimalizând proporțiile fenomenului? Și mai regretabil este faptul că, mai nou, capii Bisericii Ortodoxe Române, mituiți cu sume uriașe de la bugetul țării de Ponta, stau pitiți în păpușoi. Mai mult, au acceptat construirea unei moschei în capitala României fără ca protocolul pentru construirea unei lăcaș ortodox la Istambul să fie semnat oficial!'', spune fostul general SIE.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...