EXPLOZIV/Ponta a informat LICURICIUL: ,,În septembrie, mă PREDAU!''

EXPLOZIV/Ponta a informat LICURICIUL: ,,În septembrie, mă PREDAU!''

Întâlnirea dintre Penal și reprezentantul LICURICIULUI, Dean Thompson, a fost extrem de nervoasă. Sau cel puțin așa reiese din relatarea făcută de mitoman să se laude cât este el de viteaz. În primul rând, reprezentantul SUA a fost interesat de partea economică. Și a vrut să știe de ce forțează Guvernul, și în special Ponta, intrarea în vigoare a noului cod fiscal. Ponta a spus că Thompson n-a întrebat dacă va demisiona.

Penalul s-a lăudat, descriindu-l în cuvinte jalnice pe Thompson, că la finalul discuției l-a avertizat că se va ,,preda'' în septembrie. Iar reprezentantul SUA ar fi zâmbit și ar fi spus că este o opțiune absolut personală.

"Vă rog citiți cu atenție aceste date foarte clare și corecte (ca să nu fiți intoxicați de Propagandă)! România merge în direcția bună din punct de vedere economic și social / promulgarea Codului Fiscal va da garanție și avânt acestei creșteri (care îi supără pe adversarii sau competitorii țării noastre)", a scris Ponta miercuri pe Facebook.

Ulterior, penalul a revenit cu un mesaj despre cei care fac jocul adversarilor României. "Codul Fiscal este al României, nu al Guvernului Ponta! A fost votat în unanimitate de Parlamentul României și susținut de comunitatea de afaceri prin Coaliția pentru Dezvoltarea României! Este clar că cei care sunt împotriva Codului Fiscal sunt împotriva intereselor legitime ale României!", a mai scris Ponta.

Victor Ponta a fost vizitat marți la Palatul Victoria de atașatul Ambasadei SUA, Dean Thompson, care a sosit la Guvern chiar înainte ca premierul să ajungă la Palatul Victoria. Șeful misiunii diplomatice americane a avut cu Ponta o discuție de o oră, după care penalul a plecat la o întâlnire cu ambasadorii UE.


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 O profesoară de Română care susține că „Luceafărul“ lui Eminescu este roman, greu de demis

3 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...