EXPLOZIV/Ponta a informat LICURICIUL: ,,În septembrie, mă PREDAU!''

EXPLOZIV/Ponta a informat LICURICIUL: ,,În septembrie, mă PREDAU!''

Întâlnirea dintre Penal și reprezentantul LICURICIULUI, Dean Thompson, a fost extrem de nervoasă. Sau cel puțin așa reiese din relatarea făcută de mitoman să se laude cât este el de viteaz. În primul rând, reprezentantul SUA a fost interesat de partea economică. Și a vrut să știe de ce forțează Guvernul, și în special Ponta, intrarea în vigoare a noului cod fiscal. Ponta a spus că Thompson n-a întrebat dacă va demisiona.

Penalul s-a lăudat, descriindu-l în cuvinte jalnice pe Thompson, că la finalul discuției l-a avertizat că se va ,,preda'' în septembrie. Iar reprezentantul SUA ar fi zâmbit și ar fi spus că este o opțiune absolut personală.

"Vă rog citiți cu atenție aceste date foarte clare și corecte (ca să nu fiți intoxicați de Propagandă)! România merge în direcția bună din punct de vedere economic și social / promulgarea Codului Fiscal va da garanție și avânt acestei creșteri (care îi supără pe adversarii sau competitorii țării noastre)", a scris Ponta miercuri pe Facebook.

Ulterior, penalul a revenit cu un mesaj despre cei care fac jocul adversarilor României. "Codul Fiscal este al României, nu al Guvernului Ponta! A fost votat în unanimitate de Parlamentul României și susținut de comunitatea de afaceri prin Coaliția pentru Dezvoltarea României! Este clar că cei care sunt împotriva Codului Fiscal sunt împotriva intereselor legitime ale României!", a mai scris Ponta.

Victor Ponta a fost vizitat marți la Palatul Victoria de atașatul Ambasadei SUA, Dean Thompson, care a sosit la Guvern chiar înainte ca premierul să ajungă la Palatul Victoria. Șeful misiunii diplomatice americane a avut cu Ponta o discuție de o oră, după care penalul a plecat la o întâlnire cu ambasadorii UE.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 S-a ținut de cuvânt! Bolojan a tăiat joi jumătate din posturile de la CJ Bihor și desființează trei structuri …

2 Un jandarm sibian de 43 de ani, coronasceptic, a murit după ce s-a infectat / Căpitanul Ionuț Câmpean, acum câte…

3 FOTO Priviți unde și-a parcat mașina Nicușor Dan în prima zi de Primar General al Capitalei

4 Asta este consiliera șefului AEP! Mitulețu-Buică tocmai i-a acordat o insignă și o diplomă de excelență!

5 VIDEO Primul Guvern USL s-a făcut în Dubai, pe marginea piscinei hotelului Atlantis / Scheletele lui Ponta și Gh…