EXPLOZIV/Ponta i-a CERUT OUG de COMASARE a DNA cu DIICOT!/Cazanciuc, prea laș să-l DENUNȚE pe Penal, l-a PÂRÂT la Oprea!

EXPLOZIV/Ponta i-a CERUT OUG de COMASARE a DNA cu DIICOT!/Cazanciuc, prea laș să-l DENUNȚE pe Penal, l-a PÂRÂT la Oprea!

Amănunte incredibile au fost povestite sâmbătă, într-un cerc de intimi, de un lider UNPR, al cărui nume a fost chiar vehiculat pentru a prelua portofoliul Justiției, despre ce se întâmplă în aceste zile la vârful Guvernului. Și de ce pare Gabriel Oprea că s-a transformat în gardianul Justiției în interiorul actualei Coaliții aflată la putere. 

Liderul UNPR a spus că Ponta i-a cerut lui Robert Cazanciuc, în urmă cu 10 zile, să-i aducă urgent un proiect de OUG prin care să se comaseze DNA și DIICOT. Iar DIICOT să preia în subordonare DNA. Că o să și-l asume el, ca șef al Guvernului. Cazanciuc i-ar fi spus că un asemenea proiect ar fi ilegal și că ar provoca un scandal uriaș. Discuția ar fi avut loc cu doar două zile înainte ca Ponta să fie chemat la DNA. Cert este că vărul muierii a refuzat categoric. Iar Ponta l-a amenințat că-l schimbă. Drept pentru care a și avut o discuție cu Gabriel Oprea în care l-a informat despre intenția sa. Însă Oprea, după discuția cu Ponta s-a dus la Cazanciuc și l-a întrebat, după cum a povestit sursa noastră, care este treaba. Iar Cazanciuc, luat cu binișorul, i-a povestit lui Oprea ce s-a întâmplat. Oprea a început să-l înjure pe Penal cu tot ce i-a venit la gură și i-a spus lui Cazanciuc să stea liniștit că rezolvă el. Restul este istorie. S-a petrecut sub ochii noștri. Și aproape că s-a elucidat și misterul afirmațiilor lui Oprea cu furișul. Era dată cu manta. Nu era vorba despre ce se întâmplă în Parlament...


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...