EXPLOZIV/Radu Soviani, o ALTĂ JAVRĂ a PRESEI românești, a dat în judecată ASF și CERE 230.000 de EURO DESPĂGUBIRI

EXPLOZIV/Radu Soviani, o ALTĂ JAVRĂ a PRESEI românești, a dat în judecată ASF și CERE 230.000 de EURO DESPĂGUBIRI

Radu Soviani a dat in judecata Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) pe care o acuza ca, in decembrie 2014, a incetat abuziv un acord cadru pe trei ani semnat in decembrie 2013 cu firma sa, RST Media, prin intermediul careia furniza servicii de purtator de cuvant pentru ASF. Actiunea in instanta a fost demarata in luna mai din acest an de catre RST Media, iar pretentiile financiare depasesc 230.000 de euro. Contactat de HotNews.ro, Radu Soviani a precizat ca cea mai mare parte din valoarea sumelor pretinse reprezinta daune interese, iar pe de alta parte, servicii prestate de firma sa pentru ASF pana in decembrie 2014, dar pe care autoritatea refuza sa le achite.

Actiunea in instanta demarata de firma lui Radu Soviani impotriva ASF este inregistrata in luna mai 2015 la Tribunalul Bucuresti, fiind solicitate urmatoarele pretentii: "suma de 191.158,89 lei, 513.110,49 lei si 71.713 euro".

Cumulat, valoarea sumelor pretinse depaseste 230.000 de euro (inclusiv TVA).

Contactat de HotNews.ro pentru detalii pe acest subiect, Radu Soviani a facut urmatoarele precizari:

''RST MEDIA SRL a actionat in instanta Autoritatea de Supraveghere Financiara in luna mai 2015, iar cererea a fost inregistrata la Tribunalul Bucuresti, sectia contencios administrativ si fiscal, in data de 19 mai 2015 ... urmează un bla-bla-bla de doi lei'' 

Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), sub conducerea lui Misu Negritoiu, a anuntat presa in 15 decembrie 2014 ca a incetat colaborarea cu Radu Soviani printr-un mesaj scurt:

"Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF) anunta ca, incepand cu data de 13.12.2014, a incetat contractul nr. 4229/13.12.2013 incheiat cu SC RST MEDIA SRL pentru prestarea de servicii de management in domeniul comunicarii si relatiilor publice.

Prin urmare, relatia cu reprezentantii mass-media va fi gestionata de acum inainte de catre Serviciul Comunicare din cadrul ASF. Jurnalistii sunt rugati sa trimita toate solicitarile adresate ASF la email: mailto:comunicare@asfromania.ro".

Incetarea contractului cu firma RST Media, care este detinuta de Radu Soviani, inseamna practic renuntarea la serviciile acestuia ca purtator de cuvant al ASF. Contractul cu firma acestuia fusese semnat cand la conducerea ASF se afla Dan Radu Rusanu, trimis in judecata alaturi de Ilie Carabulea si Marian Mirzac, pentru fapte de coruptie in dosarul ASF - Carpatica.

Cine dracu' este acest Radu Soviani

Pe acest sfertodoct imbecil l-ați putut vedea, pe rând, la B1 TV, la Realitatea și, mai nou, a început să se înfigă prin fotolii pe la Antena3. De ce a ajuns ăsta realizator TV? Dintr-un motiv foarte simplu: pentru că tatăl acestui imbecil a fost și este un mare mahăr în Ministerul de Finanțe. Sub toate guvernările, de 20 de ani încoace. Și toate televiziunile au avut și au mari probleme cu plata impozitelor și taxelor. Și l-au angajat pe acest cretinoid, dându-i câte-o rubricuță economică pentru a beneficia de protecția ăluia de la finanțe.

Adică Paul Soviani, Director al Direcţiei Buget şi Contabilitate din Autoritatea Naţională de Supraveghere Fiscală (ANAF).

Soviani tatăl a devenit cunoscut ca lider al sindicatului SEDLEX în perioada celebrei greve de la Ministerul Finanţelor din 2010, când ministrul de la acea vreme Gheorghe Ialomitianu a fost sechestrat în birou, împotriva reducerii salariilor, în condiţiile în care aparatul, inclusiv dl Sovianu, trăia din stimulente de ordinul miilor de lei.



Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Așa o fi? /