EXPLOZIV/Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un LAȘ. NU genunchiul e PROBLEMA, ci DNA-ul.

EXPLOZIV/Radu Tudor la Antena3: Victor Ponta e un LAȘ. NU genunchiul e PROBLEMA, ci DNA-ul.

Începe să se rupă căruța? Gestul lui Victor Ponta de a se autosuspenda din funcţie este un "tertip ca să scape de presiunea DNA", dar nu va putea să scape de "presiunea demisiei", a spus imediat după anunțul penalului de la Stambul Radu Tudor la Antena3.

"Cred că este un tertip la care apelează Victor Ponta, ca să scape de presiunea pusă de procurorii DNA. (...) Mai devreme sau mai târziu, Victor Ponta nu va putea să scape de presiunea demisiei, în ciuda acestor operaţii pe care le face pe la Istanbul şi a autosuspendării pe fax", a comentat Radu Tudor, duminică, într-o intervenţie telefonică, la Antena 3.
Declaraţia lui Radu Tudor vine după ce penalul Victor Ponta a anunţat că se autosuspendă din funcţie, pentru o lună, după operaţia la genunchi pe care a făcut-o în Turcia.
În ceea ce priveşte problema medicală, R.Tudor nu neagă situaţia în care este şeful Guvernului, însă subliniază faptul că funcţia se poate exercita şi dintr-un scaun cu rotile.

Mai mult, Radu Tudor face o paralelă cu fostul premier Călin Popescu Tăriceanu care a mers la Guvern în cârje când avea probleme cu piciorul, pentru a arăta că-i rezistă astfel preşedintelui de atunci, Traian Băsescu.

"Sunt convins că din punct de vedere al diagnosticului, Victor Ponta nu minte, e o problemă serioasă la genunchi care îl ţine imobilizat, dar asta nu-l împiedică să-şi exercite funcţia de prim-ministru. E o schimbare foarte ciudată de putere (...).Tăriceanu a venit şi în cârje la guvern, doar ca să îi reziste lui Traian Băsescu", a comentat Radu Tudor.
Slugoiul varanist apreciază că, recurgând la gestul autosuspendării, Ponta riscă să fie catalogat ca fiind cel care părăseşte bătălia.

"Sub povestea medicală de la Instanbul se află lucruri infinit mai serioase care ţin de voinţa şi preşedintelui Iohannis şi poate chiar a unor cercuri externe de a-l schimba pe Victor Ponta din funcţie", a spus Tudor, adăugând că, în acest fel, şeful PSD riscă să fie catalogat ca fiind cel care părăseşte bătălia.

"Dacă Victor Ponta are toate facultăţile mintale, şi sunt convins că le are, atunci nu genunchiul său este problema. Senzaţia pe care o dă e că vrea să părăsească bătălia pe uşa din dos şi să îi predea mandatul lui Gabriel Oprea, care e cheia majorităţii parlamentare", a adăugat varanistul.

Nu în ultimul rând, Radu Tudor a atras atenţia că, majoritatea lui Klaus Iohannis se poate face mâine iar Cătălin Predoiu ar deveni prim-ministru al României, dacă lucrurile sunt lăsate din hăţuri de PSD şi Victor Ponta.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Comparați-i cu polițiștii noștri! Frate, filmele americane sunt pistol cu apă pe lângă ce fac băieții ăș…

2 Du-te, bă, în mă-ta! / Șerban Nicolae anunță că demisionează din PSD și se compară cu Hagi!

3 Stimaţi politicieni, vă spun eu de ce nu putem fabrica în ţară, „în plină pandemie”, medicamentele care ne tre…

4 Bocete în PSD din cauza listelor la alegeri. Şerban Nicolae, Liviu Pop şi Pleşoianu pleacă din partid trântind…

5 VIDEO PNL a aruncat în aer negocierile cu USR la Timiș. Liberalii s-au răzgândit cu 5 minute înainte de a ieși…