EXPLOZIV/SISTEMUL ne dă SEX de la Vaslui ca să NU vedem ADEVĂRATUL VIOL

EXPLOZIV/SISTEMUL ne dă SEX de la Vaslui ca să NU vedem ADEVĂRATUL VIOL

Comisarul.ro n-a intrat în vârtejul indus de SISTEM. N-am pus botul la manipularea SISTEMULUI, care a scos de la naftalină un viol din 2014, culmea, din Vaslui, județul babelor violate pe bandă rulantă în miez de noapte. O manipulare ordinară, în mijloc de vară, când audiențele TV scad, clicurile de pe online sunt pe roșu, valoarea reclamelor e la minim. E alertă mare, în schimb. Până și bătrâna flaifuriță a serviciilor, Ion Cristoiu, a fost scoasă de la naftalină, pe subiect. Cristoiu a scris deja de 3 ori pe TEMA NAȚIONALĂ a violului sinistru. Totul pentru viol, totul pentru deturnarea atenției. Băsescu, prins de reporterițe marți, pe la sediul PMP, abia s-a abținut să nu le ia la rost: Dar despre violul de la Vaslui nu mă-ntrebați?

Despre adevăratul viol pe care-l suferă însă România, în direct, nu vorbește nimeni. Principalul partid de guvernământ, PSD, se pregătește voios să-și pună președinte un proaspăt condamnat pentru violarea celui mai de preț ,,organ'' al democrației: VOTUL. În acest fel, în plin proces de luptă anticorupție, România va fi condusă, începând de miercuri, de un prim-ministru cercetat penal pentru corupție, Victor Ponta, și de un condamnat pentru acte de corupție privind desfășurarea votului, Liviu Dragnea.

Oameni buni, ați văzut pe cineva din PSD, partid care spune că are peste un milion de membri, care să ia atitudine în legătură cu această mizerie? Unde sunt luptătorii anti-corupție ai României? Ce fac bloggerii care mănâncă pesediști pe pe pâine la micul dejun?


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…