Filmul care arată că Ponta are o boală grea: Jigodită

Victor Ponta a susţinut o serie de interviuri şi a participat la mai multe emisiuni în 1997 în calitate de procuror, de "cel mai tânăr procuror". Imaginile de mai jos sunt din aceste emisiuni realizate de PRO TV în anul 1997, anul in care Victor Ponta ar fi fost recrutat de SIE potrivit afirmaţiilor lui Traian Băsescu.

Victor Ponta, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5, milita pentru o îmbunatatire a calităţii Justiţiei şi, mai ales, a încrederii oamenilor in Justiţie.

"Toţi am intrat în magistratură în ideea că vom putea sa facem ceva. Cine şi-a închipuit că va putea schimba din temelii Justiţia, nu stiu... Dar cred în continuare că vom putea să facem ceva", spunea Ponta despre sine şi despre tinerii colegi magistraţi, nepătaţi de "viruşii" comunismului.

"Sărăcia Justiţiei, dezinteresul Puterii faţă de Justiţie şi încă un lucru care doare foarte tare - lipsa de încredere şi chiar dispreţul oamenilor de pe stradă care când aud că eşti procuror sau judecător mai că te asociază cu un corupt" - acestea erau cauzele pentru care Victor Ponta susţinea că Justiţia mergea prost în România. În ciuda faptului că Puterea despre care el vorbeşte era reprezentată de Emil Constantinescu, preşedintele pe care Ponta a declarat că l-a votat în 1996. Ascultându-l pe acest puiuţ care începuse să crească sub aripa Vulturului Năstase îţi dai seama cu certitudine de un singur lucru. Şi atunci, şi acum boala este aceeaşi: Jigodita.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Asta e de DNA! Citiți de unde vine bogăția Liei Savonea! Ea e cea care l-a salvat pe Vântu!

2 S-o salte procurorii, că n-are imunitate! Dăncilă, denunțată de Dragnea pentru fraudă cu bani europeni! Acest …

3 VIDEO Domeniul „Mama sunt eu” / Așa ne-a furat PSD, pe față, rânjind în batjocură!

4 Pinochio s-a întors! Ponta a cerut 3 ministere la negocierile cu Orban! Cel mai important: Apărarea!

5 Priviți, oameni buni! Da, Dăncilă este încălțată de o biată sclavă de pe plantațiile PSD! Vaca asta s-o crede …

recomandări

Te ia DNA: Mihali Gavril

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic