Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acord

Filmul care arată că Ponta are o boală grea: Jigodită

Victor Ponta a susţinut o serie de interviuri şi a participat la mai multe emisiuni în 1997 în calitate de procuror, de "cel mai tânăr procuror". Imaginile de mai jos sunt din aceste emisiuni realizate de PRO TV în anul 1997, anul in care Victor Ponta ar fi fost recrutat de SIE potrivit afirmaţiilor lui Traian Băsescu.

Victor Ponta, procuror la Parchetul de pe langa Judecatoria sectorului 5, milita pentru o îmbunatatire a calităţii Justiţiei şi, mai ales, a încrederii oamenilor in Justiţie.

"Toţi am intrat în magistratură în ideea că vom putea sa facem ceva. Cine şi-a închipuit că va putea schimba din temelii Justiţia, nu stiu... Dar cred în continuare că vom putea să facem ceva", spunea Ponta despre sine şi despre tinerii colegi magistraţi, nepătaţi de "viruşii" comunismului.

"Sărăcia Justiţiei, dezinteresul Puterii faţă de Justiţie şi încă un lucru care doare foarte tare - lipsa de încredere şi chiar dispreţul oamenilor de pe stradă care când aud că eşti procuror sau judecător mai că te asociază cu un corupt" - acestea erau cauzele pentru care Victor Ponta susţinea că Justiţia mergea prost în România. În ciuda faptului că Puterea despre care el vorbeşte era reprezentată de Emil Constantinescu, preşedintele pe care Ponta a declarat că l-a votat în 1996. Ascultându-l pe acest puiuţ care începuse să crească sub aripa Vulturului Năstase îţi dai seama cu certitudine de un singur lucru. Şi atunci, şi acum boala este aceeaşi: Jigodita.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac, cu PSD până la capăt! Nu s-a lăsat până nu i-a plasat pe Dăncilă și Teodorovici lângă Halep!

2 VIDEO halucinant cu Dăncilă și Alex Dima de la ProTV! Oameni buni, ascultați-o cum se rățoiește, dobitoaca!

3 RoMAFIA Ca orice pesedist jegos, Grindeanu și-a tras „cărniță de fotomodel” pe banii noștri.

4 VIDEO Imagini-ȘOC cu Dăncilă la Strasbourg vorbind în fața sălii goale! Doar vecinul Băsescu s-a dus s-o ascul…

5 VIDEO Viorica și Ramona sunt prietene. Pe filieră arabă...

recomandări

Te ia DNA: Baronul Salvador

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan