Florin Tudose: ACUM ar fi vremea celui de-al doilea mandat al lui Băsescu

Florin Tudose: ACUM ar fi vremea celui de-al doilea mandat al lui Băsescu

Florin Tudose: ACUM ar fi vremea celui de-al doilea mandat al lui Băsescu

"Contextul geo-politic, momentul actual care ar impune un preşedinte de tip Băsescu acum ar fi vremea lui. Acum ar fi vremea celui de-al doilea mandat al lui Băsescu pentru că la o sută şi ceva de kilometri se întâmplă lucruri incredibile. Aici nu merge cu preşedinţi nici care au studiat la Cambridge, nici care au sărit cu paraşuta. Cred că românii vor fi conştienţi de lucrul ăsta atunci când se vor duce la vot, că nu trebuie să trimită la Cotroceni nici un aventurier, nici vreo mămăligă adormită. Ţara asta trebuie să aibă preşedinte şi prim ministru care să poată face faţă şi unor situaţii excepţionale. Lumea nu este făcută din bucurii, jocuri de baschet şi din dat cu maşinile de curse pe autostrăzi. Preşedintele unei ţări trebuie să fie o persoană responsabilă", a spus Florin Tudose, la Realitatea TV.

Solicitat să comenteze lacrimile preşedintelui, acesta a explicat: "Traian Băsescu plânge şi când nu trebuie pentru că, de fapt, în spatele durului Băsescu este o structură afectivă, emoţională. Este un personaj care se emoţionează foarte mult şi reuşeşte totuşi să controleze."

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”