Fost general SIE, dezvăluire-şoc:Ponta a fost ofiţer acoperit. Asistăm la curăţirea SIE de conservele ruseşti

Fost general SIE, dezvăluire-şoc:Ponta a fost ofiţer acoperit. Asistăm la curăţirea SIE de conservele ruseşti

Asistăm, se pare, în aceste zile, la o reglare de conturi între mai multe servicii secrete. Din multitudinea de informaţii primite am selectat ceea ce am considerat noi că este relevant pentru ceea ce se întâmplă astăzi în apaţiul public. De aceea am eliminat lucruri care ori ni s-au părut periculoase, ori ni s-au părut irelevante din perspectiva viitorului apropiat. Pentru că informaţiile pe care le furnizăm în acest material sunt din categoria premium. Şi o să vedeţi că am avut dreptate. Între aceste lucruri este şi ce s-a întâmplat în PNL. Cu acele cozi de topor aflate în slujba intereselor ruseşti. Grup de cozi condus de Radu Stroe. Şi care o are în componenţă, între alţii, şi pe Norica Nicolai. La fel am tratat şi relaţia Leancă-Ponta. Un fost kaghebist care le traducea lui Ceauşescu şi Gorbaciov, la Bucureşti, şi un fost ofiţer SIE post-revoluţionar. Însă o să vorbim, poate, într-un material separat despre relaţia nefirească dintre Victor Ponta şi Matteo Renzi. Care bate multora, mai avizaţi decât noi, la ochi.

Ponta, doar un pion

,,Dumneavoastră credeţi că demersul preşedintelui Traian Băsescu a fost făcut fără ca acesta să îi fi informat pe partenerii noştri nord-atlantici? Eu cred că mai degrabă este o acţiune concertată, de mai mare amploare, iar apariţia numelui unui pion din această reţea cu conexiuni ruseşti nu este decât un episod mărunt dintr-un război care va produce multe victime. În analiza mea, Ponta nu este decât victimă colaterală rezultată dintr-o operaţiune de curăţare a unor conserve ruseşti care parazitează sistemul de siguranţă naţională şi clasa politică. Că legăturile lui Ponta cu aceste reziduuri este evidentă, şi că ascensiunea sa pe firmament este rodul implicării acestor personaje, care pot fi asimilate trădătorilor de ţară, nu mai constituie un secret pentru nimeni avizat. Aşa s-a şi descoperit de fapt, numele lui Ponta în această reţea.

Ce spune preşedintele la televizor, despre cum a aflat despre Ponta sunt poveşti. Chiar şi-l închipuie cineva pe Băsescu în rol de Colombo, alcătuind un dosar de urmărire al Spionului Dandana? Să fim serioşi! Traian Băsescu are, la acest moment, sunt sigur, toate elementele care dovedesc faptul că Ponta a fost folosit pentru a se închide unul dintre cele mai controversate dosare de corupţie în care oameni politici şi agenţi secreţi au mers mână în mână. Este vorba despre Afacerea Megapower. A fost singura lui activitate ca ofiţer acoperit al SIE. A fost recrutat în vederea ,,rezolvării'' favorabile a acestui caz. Iar acum este folosit de cei care ştiu aceste amănunte.

Ponta, procuror şi ofiţer SIE pentru mătrăşirea unui dosar de corupţie

Practic, procurorul conspirat Ponta a pus capacul pe un cazan cu pulbere care putea exploda sub fundul vârfurilor Puterii de la acea vreme. Şi, totodată ar fi compromis şi mulţi ofiţeri acoperiţi. Dacă cineva va demonstra acest lucru cu documente, Ponta va face puşcărie mulţi ani. Şi mulţi alţii.

Citeşte şi: http://www.comisarul.ro/politic/exclusiv/fost-general-sie-avertisment-socsa-fiu-po_234954.html

Aici bate Băsescu. Că românii nu numai că vor alege pe unul care îi minte. Ci că românii vor alege pe unul care a ajuns unde a ajuns prin corupţie. N-aţi văzut cum a sărit Iliescu să-i ia apărarea lui Ponta şi să îl împroaşte pe Băsescu. Dacă s-ar fi mers până la capăt cu facerea Megapower nici lui nu i-ar fi fost bine.

Însă toţi aceşti inşi care defilează ca nişte umbre în spatele lui Ponta au, prin educaţie, un cult pentru metodele şi spiritul rusesc. Considerându-i, în schimb, pe americani, nişte proşti. Şi acum îi ignoră. Crezând că americanii vor înghiţi, democratic, această găluşcă. Eu pot să fac doar o mică profeţie. În cazul Ponta s-a spus doar jumătate de adevăr. Lucrurile vor evolua. Iar dacă mulţi au crezut că Meleşcanu a rezolvat problema, se înşeală.

Acest material reprezintă o exclusivitate Comisarul.ro

Aşa cum văd eu lucrurile, Meleşcanu a fost folosit, în toţi anii în care a fost şeful SIE, ca momeală vie pentru vânarea conservelor de care vă vorbeam la început. Este patetic şi simpatic acest bătrânel când iese la televizor şi spune că el n-a fost angajat al serviciilor secrete. Minte cu nonşalanţa celui care are 75 de ani. Vârstă la care nu mai ai nici ce să pierzi, nici ce să câştigi.

Citeşte şi: http://www.comisarul.ro/politic/george-friedman-ac%C5%A3iunile-subversive-ale-rusiei-pr_243167.html

Pentru cei cu memoria scurtă  să amintim că Meleşcanu a fost diplomat de vârf pe timpul lui Ceauşescu, şi-a dat doctoratul în străinătate, fiind coleg de doctorat cu actualul Patriarh!!, şi după '89 a promovat pe majoritatea  ambasadorilor României din prezent. Inclusiv ambasadorii noştri din Marea Britanie, fostul ambasador din Rusia, pe Sorin Ducaru, șeful Misiunii Permanente a României pe lângă NATO. Toţi aceştia, inclusiv Titus Corlăţean, şi-au făct ,,ucenicia'' la cabinetul lui Meleşcanu. Eu afirm cu toată răspunderea că avem de-a face cu o luptă surdă, în spatele uşilor închise, între SUA şi Rusia. Iar în tabăra lui Ponta şi a celor care îl susţin este o mare tensiune. Uitaţi-vă ce s-a întâmplat în Ungaria, zilele acestea. Şi pe mulţi de la noi îi paşte acelaşi lucru.

Scandalul Megapower pe scurt. Foarte scurt.

 Actualul premier Victor Ponta a fost procuror de caz în scandalul Megapower. În 18 mai 1998, în portul Constanța sosea, cu nava rusă "Sibirski", aflată sub pavilion bulgăresc, un container expediat din Statele Unite de firma Megapower către o societate din România, Kamino. Containerul a fost încărcat în California și conținea 170 de cutii pline cu documente și aparatură electronică.

Timp de 150 de zile, nimeni nu s-a prezentat să revendice containerul, așa că acesta a intrat în proprietatea statului român, fiind deschis în prezența vameșilor și a polițiștilor, apoi conținutul containerului a fost preluat de SRI. S-a vorbit ulterior că cele opt tone de documente conțineau o arhivă a firmei Megapower, din SUA.

Din firma respectivă făceau parte doi imigranți români: Cristian Lazarovici și Robert Deutsch. În acest dosar au fost vehiculate o mulțime de nume de politicieni, de la Ion Iliescu până la Petre Roman, Radu Berceanu sau Theodor Stolojan. Era vorba de finanțarea, de către Guvernul României, a companiei Megapower, cu peste 11 milioane de dolari.

 „În 1998 s-a declanşat scandalul Megapower şi, absolut întâmplător, dosarul i-a fost repartizat spre anchetare procurorului Victor Ponta. Atunci, procurorul anchetator nu a găsit probe împotriva profesorului Deutsch, care era vicepreşedintele firmei americane, beneficiare a 12 milioane de dolari trimişi din România pentru achiziţionare de tehnică pentru telecomunicaţii. Mai mult, procurorul Ponta nu a putut reconstitui ce s-a întâmplat cu cele 12 milioane de dolari trasmise de partea română firmei americane (unde vicepreşedinte era Robert Deutsch).” 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre Antene, Radu Tudor și servicii...

2 „Și mie îmi place p...a ta, ador sexul oral și fanteziile sexuale”

3 Așa o fi?

4 Și ea este moștenitoarea unei părți din averea lui Țiriac

5 Ea este cea mai bună „influenceră” din România...