Geoană anunţă APOCALIPSA în PSD/Are deja peste 60 de PARLAMENTARI

Geoană anunţă APOCALIPSA în PSD/Are deja peste 60 de PARLAMENTARI

Mircea Geoană a anunţat că va lansa în două săptămâni un grup de iniţiativă pentru formarea unui nou PSD. Fostul preşedinte social-democrat susţine că el este alternativa la Victor Ponta şi doreşte să îi adune în jurul său pe cei nemulţumiţi de actuala conducere. Ba mai mult, actualul PSD ar urma să treacă peste 3 săptămâni în opoziţie, după căderea guvernului Ponta. Geoană a anunţat şi că noul PSD ar putea să devină partenerul PNL într-un proiect de ţară pentru următorii ani. Conform surselor din tabăra noului PSD/Geoană, structura se bazează pe cel puţin 65 de parlamentari PSD şi PP-DD.

„Am să folosesc tot ce înseamnă energie, experiență și bună și rea pentru a da țării un nou PSD. Este singurul răspuns pe care noi oamenii de stânga putem să-l dăm pentru a evita ca vechiul PSD, la modul cum e condus, să nu devină o formă irelevantă în politcă. Vom lansa în maxim 2 săptămâni un grup de inițiativă pentru formarea acestui nou PSD pe principii extrem de clare, chemând alături de noi colegii din partid din toate zonele”, a afirmat Mircea Geonă, la Realitatea TV.

Fostul preşedinte al PSD spune despre Guvernul Ponta că nu va mai rezista mult şi este nevoie de o reorganizare a partidului.

„În câteva săptămâni, fără implicarea mea, pur și simplu prin legea gravitației în politică, va exista o majoritate care va face ca vechiul PSD să meargă în opoziție”, a mai spus Geoană.

El a anunţat că noul PSD ar putea colabora cu PNL pentru un proiect de ţară pe termen lung. Senatorul susţine şi că el este singura variantă reală pentru înlocuirea lui Victor Ponta de la şefia social-democraţilor.

„Ambiția noastră și cred ca ambiția președintelui României este și trebuie să fie și în următoarele săptămâni, se va concretiza într-un mare pact național între noul PSD și noul PNL. Eu sunt alternativa la Victor Ponta. Modul în care m-a exclus din partid arată o teamă față de mine”, a mai spus Mircea Geoană.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale