În curând se va detona BOMBA campaniei electorale/Securiştii din spatele lui Ghiţă SCHIMBĂ TABĂRA

În curând se va detona BOMBA campaniei electorale/Securiştii din spatele lui Ghiţă SCHIMBĂ TABĂRA

Surse bine informate susţin că în curând vom asista la detonarea bombei acestei campanii electorale. Sebastian Ghiţă, care în ultimele zile a bulversat tot PSD-ul prin anunţurile sale contradictorii, va schimba tabăra. În PSD este acum o degringoladă totală. Mai ales că Dragnea a trebuit să iasă miercuri să confirme că va dace echipă cu Ghiţă deşi habar nu avea despre ce era vorba. Însă dacă ar fi negat s-ar fi declanşat noaptea minţii. Cu toate acestea, gestul lui Dragnea, spun sursele noastre, n-a fost decât un deget pus să oprească scurgerea dintr-o conductă cu diametrul de doi metri. Iar Ponta s-a dat iar la fund. Miercuri, după şedinţa de guvern, a dispărut. Şi-a şters inclusiv postarea de felicitare pentru Simona după ce a văzut că oamenii au început să-l înjure copios.

Informaţie Premium-Ghiţă nu îi mai răspunde lui Ponta la telefon. Ponta nu i-a răspuns la telefon, miercuri, lui Dragnea. 

A apărut pe surse un mesaj ciudat al lui Ponta către șefii PSD din teritoriu

 Ponta nu a avut nicio reacție publică, după ce Sebastian Ghiță a anunțat că va candida împreună cu Liviu Dragnea la șefia PSD.

În urma măcelului din ședința PSD de marți și toate scandalurile care au afectat partidul, Victor Ponta a ținut să transmită un mesaj liderilor din teritoriu.

”Stimați colegi, vă mulțumesc foarte mult pentru ați făcut până acum pentru mine și partid pana acum. In zilele urmatoare ne asteapta momente importante in care trebuie sa fim alaturi. De efortul dvs. depinde viitorul Romaniei si al oamenilor care au incredere in noi. Va multumesc, Victor!”, informează Realitatea TV.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cică Stroe „chiloțarul” s-ar da la vitrega lui Vela

2 Gâdea a plecat subit din emisiune, luni seară, spunând că îi este rău / O fi intrat și la Antena 3?

3 Tudose, umilit de primarii PSD, la Iași!

4 „Ești o curvă, mi-ai furat bărbatul! Știu că acum este la tine și v-o trageți” / Caz stupefiant în Capitală. Soț…

5 Rareș Bogdan / Mă mâhnește faptul că USR se alătură PSD într-un demers absolut politicianist, propagandistic și…