În loc să DEMISIONEZE, ca orice INFRACTOR RESPECTABIL, Toni Greblă s-a BARICADAT la Antena3!!!

În loc să DEMISIONEZE, ca orice INFRACTOR RESPECTABIL, Toni Greblă s-a BARICADAT la Antena3!!!

Toni Greblă, ca orice infractor respectabil şi cu anvergură, s-a baricadat în braţele călduţe şi primitoare ale Antenei 3. Cu un aer de victimă şi încurajat din studiou, Greblă de la Gorj a explicat, patetic, ca orice victimă a sistemului băsist care n-a murit, că va lua o decizie la începutul săptămânii viitoare în privința viitorului său la Curtea Constituțională. În consecinţă, Toni Greblă, judecător la CCR, îi crede pe procurorii de la DNA ce?

Greblă a explicat că știa despre un filaj și interceptări la adresa sa, înainte de a fi săltat de procurorii DNA.

”O să anunț public, la începutul săptămânii viitoare, ce am decis eu în legătură cu această situație și cu evoluția viitoare”, a declarat Greblă, la Antena 3.

Greblă susține că era filat, iar asupra sa au s-au exercitat presiuni indirecte.

”Știam că fac obiectul unor preocupări ale unor instituții ale statului, dar nu știam că sunt urmărit penal. De la telefoane ascultate, la filaj era evident că sunt urmărit.

Prefer să mă abțin de la orice fel de comentarii pentru că orice speculație aș face nu aș fi credibil.

Într-o formă directă nu s-au exercitat presiuni asupra mea. Sigur că au fost luări poziție publice care atenționau judecătorii CCR despre deciziile pe care le vom lua.

Numai cineva care nu este realist poate să-și imagineze că cineva dintr-o țară membră UE poate să exporte mâine produse în Federația Rusă. Nu e posibil din două motive:

1. Autoritățile din România nu ar fi permis pentru că există un embargou.

2. Federația Rusă, din ce știu eu, nu primește produse din România pentru că există un ambargou, datorat conflictului politic dintre cele două țări”, a mai precizat judecătorul CCR.

În ceea ce privește presupusa mită, Greblă a explicat că rochiile au venit de ziua soției sale.

”În luna noiembrie este ziua onomastică a soției mele, Mihaela. Este posibil ca în acest context să-i fi făcut un astfel de cadou.

În campania electorală ești ajutat de foarte mulți oameni. Postul de senator nu este scos la concurs, nu-mi dau seama dacă în campania electorală au fost folosite acele capse. În campania electorală se folosesc acele capse pentru că

Este posibil să fi cumpărat el niște capsatoare, pe care să le fi folosit în campania electorală. Nu știu.

Eu indiferent ce aș spune, nu aș putea să fiu credibil. Aștept să se finalizeze ancheta și veți vedea că nu am făcut nicio activitate ilegală”, a mai precizat Toni Greblă.

 Dacă doriţi să auziţi cu propriile urechi ce au debitat aceşti cretini o puteţi face  AICI .



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…