INCENDIAR/''Fetița'' lui Oprea NU E IEFTINĂ. Detalii EXPLOZIVE

INCENDIAR/''Fetița'' lui Oprea NU E IEFTINĂ. Detalii EXPLOZIVE

Apar noi detalii șocante despre ''afacerile'' pupilei lui Oprea și, mai ales, avantajele rezultate din ''colaborarea apropiată'' cu Jegul. Așa vedem că fetița a primit, de la șefi, cadouri foarte scumpe.

FLUX 24  a continuat ancheta despre Alexandra Dobre, ''consiliera personală'' de 23 de ani a ministrului de interne, Gabriel Oprea, după ce siteul nostru a prezentat în exclusivitate declarațiile acesteia în scandalul politiștului decedat în timp ce șeful Internelor folosea ilegal coloana oficială. 

După unele informații, Dobre se va află alături de Oprea în limuzina ministrului.

Ies la iveală detalii explozive: bani publici, finaanțări dubioase și cadouri scumpe pentru consiliera personală a vicepremierului. 

ONG FINANȚAT DE ONȚANU, SCUTIT DE LA PLATA DE TAXE ȘI IMPOZITE

Domnișoara a primit cadou de la UNPR încă din 2012 un ONG, Asociația Dezvoltarea Idealurilor Tinerilor (DIT), unde a fost unsă președinte.

ONG-ul este finanțat în principal de Primăria sectorului 2 condusă de Neculai Onțanu, vicepreședinte UNPR, dar și de alte instituții ale statului român.

DIT, spune siteul ONG-ului, a fost fondată la data de 08.02.2012, prin incheiere judecatoreasca definitiva si irevocabila, urmarind sa devina una dintre cele mai cunoscute organizatii de tineret, cu activitate preponderent in sfera studenteasca.

DIT nu este doar o Asociație de Tineri. DIT este un organism bine gândit și pus la punct, prin care bani de la bugetul local sunt scoși sub formă de sponsorizare, sau sprijin în natură pentru activități ale UNPR.

Mai mult printr-o Hotărâre de Consiliu Local, ONG-ul condus de consiliera lui Oprea a fost scutit de plata de taxe și impozite.

VILĂ CADOU ÎN CENTRUL CAPITALEI

Dar nu numai. ONG-ul consilierei personale a lui Ponta a primit și un sediu pe Str. Jean Louis Calderon nr. 39, în buricul Capitalei, o vilă impunătoare în vechea zonă boierească a Capitalei.

Alexandra Dobre și Neculai Onțanu au tăiat împreună panglica.

Vila are parter și etaj și a fost estimată de agenți imobiliari pentru FLUX 24 la câteva sute de mii de euro.

CHEFURILE DE LA CERCUL MILITAR NAȚIONAL

Surse din UNPR au declarat pentru FLUX 24 că Alexandra Dobre a folosit o mare parte a fondurilor primite pe ONG pentru acțiuni politice.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 VIDEO Cum, mint americanii? / Amănunte greu de digerat despre atentatul cu sute de victime din timpul retragerii americane din Afganistan, negat de Pent…