Începe politica să dea semne de bun-simţ?

Zvonul conform căruia un personaj imund ca Dan Mihalache urma să devină şef al cancelariei prezidenţiale a stârnit revoltă. Un val de articole şi comentarii în presă şi pe reţelele de socializare. De asemenea, un grup de intelectuali - în frunte cu Pleşu, Liiceanu şi Vladimir Tismăneanu - i-a trimis o scrisoare deschide lui Iohannis, prin intermediul Revistei 22, prin care îi cer să renunţe la Mihalache şi să nu lase jocurile de culise să influenţeze instituţia prezidenţială.

Iohannis le-a răspuns intelectualilor semnatari ai scrisorii din Revista 22, pe pagina sa de Facebook. "Mulțumesc Revistei 22 pentru scrisoarea deschisă pe care mi-a adresat-o în numele unui grup de intelectuali. Îi asigur pe semnatarii ei că rămân credincios promisiunilor și angajamentelor pe care mi le-am luat față de românii din țară și din străinătate. Acest lucru se va reflecta în toate deciziile mele, inclusiv în privința echipei de consilieri", a scris Iohannis pe Facebook.

Comisarul.ro a scris încă de joi că preşedintele ales a luat deja o decizie în legătură cu D.M..

Despre manipularea ordinară făcută de două trompete de propagandă voiculesciană, dcnews şi stiripesurse.ro, conform cărora intelectualii băsişti încep să-i facă agenda lui Iohannis, n-are rost să comentăm. Dar nu puteam să nu amintim. Oricum, în curând îi vom devoala pe liberalii care susţin financiar, informaţional şi logistic această latrină de dezinformare numită stiripesurse. Liberalii cinstiţi vor avea mari surprize.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Epidemia scade în intensitate în Europa! Cifrele din România sunt reale, nu cum induc unii care vor să provoac…

2 Analiză Bloomberg / Când şi cum se va termina pandemia?

3 Academicianul Victor Voicu, general în retragere: Cum poți deosebi o epidemie de o armă biologică și de ce mil…

4 Adevărul iese la iveală! / Profesor Neurobiologie Stanford: COVID-19 nu este COVID și nu este nou. Este SARS2

5 TASS / Temperatura la care noul coronavirus poate muri în doar câteva minute. Când este cel mai activ

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Așa arată un cotlet de porc cu sos de pătrunjel și capere