Începe politica să dea semne de bun-simţ?

Începe politica să dea semne de bun-simţ?

Zvonul conform căruia un personaj imund ca Dan Mihalache urma să devină şef al cancelariei prezidenţiale a stârnit revoltă. Un val de articole şi comentarii în presă şi pe reţelele de socializare. De asemenea, un grup de intelectuali - în frunte cu Pleşu, Liiceanu şi Vladimir Tismăneanu - i-a trimis o scrisoare deschide lui Iohannis, prin intermediul Revistei 22, prin care îi cer să renunţe la Mihalache şi să nu lase jocurile de culise să influenţeze instituţia prezidenţială.

Iohannis le-a răspuns intelectualilor semnatari ai scrisorii din Revista 22, pe pagina sa de Facebook. "Mulțumesc Revistei 22 pentru scrisoarea deschisă pe care mi-a adresat-o în numele unui grup de intelectuali. Îi asigur pe semnatarii ei că rămân credincios promisiunilor și angajamentelor pe care mi le-am luat față de românii din țară și din străinătate. Acest lucru se va reflecta în toate deciziile mele, inclusiv în privința echipei de consilieri", a scris Iohannis pe Facebook.

Comisarul.ro a scris încă de joi că preşedintele ales a luat deja o decizie în legătură cu D.M..

Despre manipularea ordinară făcută de două trompete de propagandă voiculesciană, dcnews şi stiripesurse.ro, conform cărora intelectualii băsişti încep să-i facă agenda lui Iohannis, n-are rost să comentăm. Dar nu puteam să nu amintim. Oricum, în curând îi vom devoala pe liberalii care susţin financiar, informaţional şi logistic această latrină de dezinformare numită stiripesurse. Liberalii cinstiţi vor avea mari surprize.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O să aveți un șoc după ce veți citi povestea asta! Așa vi se fură țara, dragi români!

2 Interlopi la PNL

3 „Pot să filmez și eu puțin bucătăria ta?” / Interlopii României au început să-și afișeze ostentativ bogăția

4 DEZVĂLUIRI Pesediștii înroșeau telefoanele / Presiunile puse de cumnatul lui Adrian Năstase asupra conducerii AS…

5 Sex cu năbădăi în Oltenia! / Patron amenințat cu pistolul de amantul nevestei!