INCREDIBIL/Piticul-DERBEDEU, cu TUPEU: Am început ziua la grupul de rugăciune. Dumnezeu să fie cu noi, să se facă cum vrea EL

INCREDIBIL/Piticul-DERBEDEU, cu TUPEU: Am început ziua la grupul de rugăciune. Dumnezeu să fie cu noi, să se facă cum vrea EL

Tupeul de borfaş a fost la tribuna Senatului. Derbedeul penal Dan Şova a declarat, miercuri, în plenul Senatului, unde se dezbate cererea de încuviinţare a arestării sale preventive, că şi-a început ziua într-un mod foarte plăcut, la grupul de rugăciune şi le-a transmis colegilor ca ”Dumnezeu să fie cu fiecare, şi să se facă cum vrea EL”.

”Este Buna Vestire, vreau în primul rând să fac o urare: Dumnezeu să fie cu fiecare dintre noi şi să se facă aşa cum vrea El. Am fost întotdeauna onorat să vorbesc de la tribună, şi azi, deşi e un moment delicat în privinţa mea, pentru că o cerere pentru reţinere şi arestare, pentru o presupusă faptă de complicitate morală la abuz în serviciu”, a afirmat el.

Potrivit lui Şova, ”complicitatea morală, în opinia celor care îl cercetează, ţine de faptul că în 2007 ar fi convins doi directori de la Complexurile Rovinari şi Turceni să încheie contracte de asistenţă juridică cu societatea de avocatură în care era asociat”.

 ”Nu numai că nicio probă din dosar nu indică acest lucru, ci indică contrariul”, a adăugat derbedeul.

El a menţionat că nu e o faptă de corupţie, ci de serviciu, nu de senator, de lider de partid sau de fost ministru, ci o activitate de avocat.

”Vă spun cu toată responsabilitate, a a fost vorba despre trei contracte. În două, Rovinari şi Turceni, erau acţionate în instanţă de întreprinderea de închidere a minelor, pentru creanţe foarte mari. Riscul era de faliment şi de pierdere a multor mii de locuri de muncă. Nu am participat deloc la această acţiune, colegii din firmă au repurtat un real succes, care se vede şi azi în cele două complexuri. Nimic din ce s-a întâmplat nu a avut vreo umbră de nelegalitate”, a mai declarat Şova.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat