Într-o ţară normală, cretinul care spunea asemenea aberaţii era bătut cu ouă. Multe ouă/VIDEO

Într-o ţară normală, cretinul care spunea asemenea aberaţii era bătut cu ouă. Multe ouă/VIDEO

 Victor Ponta se plânge că la Guvern nu mai semnează nimeni nimic, de teama DNA. Acest idiot sinistru spune că, din cauza "atmosferei de suspiciune" creată de anumite instituţii ale statului în ultima perioadă, funcţionarilor şi personalului de la Guvern le este teamă să mai semneze documentele oficiale. Repetând astfel, ca un robot, tezele susţinute la Antena3. Că Justiţia şi DNA, LE FAC HOŢILOR CINSTIŢI, DOSARE PENALE. Cu alte cuvinte Dosarele MICROSOFT şi EADS, în care sunt cercetaţi peste 10 foşti miniştri şi foşti prim-miniştri, sunt nişte făcături. Fără nici o noimă, a avut şi un mesaj şi pentru Klaus Iohannis, căruia i-a transmis că greşeşte dacă are impresia că DNA îi va câştiga alegerile.

Citeşte şi:  http://www.comisarul.ro/politic/incendiar/deputatul-iordache-mesagerul-mor%C5%A2ii-demo_249805.html

"Vreau să schimbăm o anumită atmosferă de suspiciune, de reclamații de plângeri de dosare. Toată lumea în această țară. Nu știu cum e la universități, dar la Guvern nu mai semnează nimeni absolut nimic. Că dacă nu te-a luat Curtea de Conturi, te-a luat ANI, dacă nu te-a luat ANI, te-a luat DNA, dacă nu te-a luat DNA cineva tot vine. Și atunci cel mai simplu, cine nu muncește nu greșește”, a declarat Ponta.

”Există un sentiment la contracandidații mei în special la domnul Iohannis și l-am și auzit spunând că e adevărat, nu au nimic de oferit, de spus, dar o să le câștige DNA-ul alegerile, ori eu cred că e un sentiment greșit. Cred că justiția e cu treaba ei, iar noi, candidații, trebuie să spunem ce vrem să facem pentru România”, a mai spus acest dobitoc care pare sărit de pe fix. Numai la Vadim am mai văzut aşa ceva...

În orice altă ţară normală, un astfel de cretin, după asemenea declaraţii, ar fi fost bătut cu ouă. Multe ouă.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”