Iohannis, un caz PATOLOGIC? Dă Doamne să nu fie așa!

Iohannis, un caz PATOLOGIC? Dă Doamne să nu fie așa!

Normalitatea frustă cu care președintele a primit mărirea de salariu oferită de un regim căruia i-a cerut, mai deunăzi, demisia are menirea de a da oricărui român cu un pic de creier și o rază de bun-simț, niște fiori. Reci. 

Se știa despre fostul primar al Sibiului că are multe case și este un tip cu obiceiuri fine. Și că își lasă muierea, după ce a devenit el președinte și ea nevastă de președinte, să fie vedeata tabloidelor și lait-motiv de reclamă pentru tot felul fașioneri autohtoni. Însă aceste amănunte despre ACTUALUL pe lângă derapajele FOSTULUI sunt copilării. Românilor întotdeauna le-a plăcut un pic de culoare pentru a-și satisface pornirile de mic popor bărfitor. Și dacă el, Klaus, nu poate ieși din rigoarea cu care s-a născut, a lăsat-o în brațele poporului pe doamna profesoară Carmen.

Nu asta dă fiori. Ci dihania care începe să-și arate, ușor-ușor, capul hâd de dincolo de aparențe. 

1. Aproape că nu se mai poate nega de către nimeni faptul că Iohannis, președintele ales de români pentru a nu ajunge o flegmă a istoriei ca Victor Ponta în această funcție, a cooperat cu Jigodia Națională încă din prima lui zi de mandat. Și l-a tratat, în pofida tuturor avertismentelor și înjurăturilor publice, ca pe un personaj normal, ca pe egalul său. Discutând, liniștit, despre multe chestii pe care nu le discuți cu o astfel de creatură perversă și bubată la gură de cât căcat a mâncat la viața ei. Nu, președintele sas al românilor, a făcut pe omul-instituție cu omul-prostituție. Și acum a dat de dracu'!

2. Devine o certitudine faptul că Iohannis are o aplecare aproape patologică pentru case. Lumea n-a prea fost atentă la faptul că înainte de a pleca pentru câteva zile la Neptun pentru a se relaxa în tovărășia unor prieteni s-a dus personal să inspecteze locul. Cine naiba ar mai fi făcut așa ceva? Aflăm acum că se renovează toate vilele de protocol alocate uzului președintelui. La Sinaia, Predeal și Neptun se fac renovări. Nu foarte scumpe, după știința noastră, dar se fac. Și se fac de către regimul căruia, așa cum spuneam, i-a cerut demisia. 

3. Și acum amănuntul cel mai groaznic. Declarațiile ce păreau bombastice, ale unui personaj imund ce colcăie prin studiourile TV, pe nume Gelu Vișan, despre niște sume uriașe de bani care s-ar investi în renovarea de lux a vilei în care va locui președintele Klaus Iohannis sunt confirmate de fostul președinte Traian Băsescu. 

Este cert că la vila Lac 3, viitoarea reședință prezidențială, se fac lucrări de mare anvergură. Dacă era vorba despre o simplă schimbare de decor, prin rezugrăvire sau redestinarea încăperilor, s-ar fi mutat de mult. S-a mutat el Băsescu în WC-ul renovat pe care i l-a dat Ponta, ca la un aurolac! La Lac 3 e vorba despre lucrări sofisticate! Iar comunicatul complice al RAPPS confirmă faptul că subiectul n-a primit încă undă verde pentru a fi detonat. Dinspre tabăra Penalului, bineînțeles! 

Mai devine un lucru evident: faptul că avem de-a face cu un scenariu bine pus la punct dinspre Ponta și PSD. Și cu mărirea salariilor pentru demnitari, și cu renovarea de lux a vilei prezidențiale. Și chiar dacă penalul Ponta va fi pus sub control judiciar și va fi nevoit să demisioneze, și Iohannis va fi martelat de gurile de tun ale propagandei bolșevice. Iar senzația de cloacă generată de scandalul cu salariile se va amplifica. Nu va mai înțelege nimeni cine este cinstit și cine nu. SISTEMUL, care controlează tot, va învinge iar! 

S-ar fi putut întâmpla toate acestea dacă acest domn de la Sibiu, de origine germană, ce părea serios, nu s-ar fi bucurat la niște avanje atât de mici puse pe tavă de acești nenorociți? 


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...