ION CRISTOIU decriptează postarea lui Ponta de pe Facebook

ION CRISTOIU decriptează postarea lui Ponta de pe Facebook

ION CRISTOIU decriptează postarea lui Ponta de pe Facebook

"Textul de pe Facebook al lui Ponta, toată lumea l-a interpretat ca un fel de final de telenovelă în care Ponta, după ce a făcut România mare şi a modernizat ţara, se retrage în sânul familiei. Vă atrag atenţia că finalul e al unui text care anunţă ce îşi propune PSD-ul, condus de domnia sa, până în toamnă. Vă atrag atenţia asupra unor declaraţii iresponsabile din acest text. Ponta spune aşa: "trebuie să punem capăt tranziţiei de la societatea comunistă (cu accesele sale securiste din ultimii 10 ani) spre o ţară europeană, cu oameni mai liniştiţi şi mai demni, guvernaţi de valori şi obiective comune, nu de frica de mascaţi şi de linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!". Este o declaraţie care anunţă un obiectiv neliniştitor. Frica de mascaţi, adică noi trebuie să construim o societate unde baronii să nu mai fie înhăţaţi. Atenţie la atacul la libertatea presei. Adică cei care îl critică pe Ponta îl linşează? În noiembrie, când o să ajungă preşedinte cineva de la PSD, nu să mai fie decât o presă care o să îl laude? Cred că această afirmaţie, "linşajul public din partea unor jurnalişti fascisto-comunistoizi!", sub pana premierului României, e chestie de clarificări pentru că sunt note mai mult decât iresponsabile. E un text de campanie electorală. Finalul trebuie văzut în perspectiva din ce ce se spune până acolo", a spus Cristoiu.

"Mie mi s-a părut, din start, de un comic nebun toată această poveste care exprimă o problemă pe care o are domnul Ponta în aprecierea domniei sale. Dacă citeşti acest text şi nu ai şti cine este Victor Ponta, ai crede că e cel puţin un Napoleon, un om care are 70 de ani şi a făcut România mare şi acum se retrage în căsuţa de la ţară. Domnul Ponta nu a făcut nimic. Mi se pare ridicol", a mai spus jurnalistul.

VICTOR PONTA scrie pe Facebook, că în noiembrie, după câştigarea "ultimei bătălii", îşi doreşte să lase locul în politică altora, "mai tineri", iar el să recupereze din timpul pe care în ultimii 13 ani nu l-a acordat familiei şi celorlalte părţi bune şi frumoase din viaţa sa.

Sursa: realitatea.net

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Nou amantlâc în alcovul Bucureștiului? / Întâlnire amoroasă între o „fostă” și un „actual”

2 Așa o fi?

3 Doliu printre „valori” / A murit „regele maneliștilor”

4 Umilitor! / Arthur, cel mai mare urs din România, a fost împușcat de un prinț austriac într-o arie protejată din…

5 Dezvăluiri despre relația lui Gigi Becali cu Tania Budi