Ion Cristoiu: SRI și DNA pregătesc o lovitură de stat

Ion Cristoiu: SRI și DNA pregătesc o lovitură de stat

Ion Cristoiu a scris un comentariu pe blogul personal, după ce Victor Ponta a declarat la ieșirea de la DNA că i s-a comunicat că are calitatea de suspect în dosarul lui Dan Șova și că se află în conflict de interese pentru că l-a propus pe acesta în funcția de ministru.

”Punerea lui Victor Ponta sub acuzare nu m-a surprins. Surse bine plasate în cercurile Puterii – vorba jurnaliștilor americani – mă asiguraseră că premierul nu va supraviețui lunii iunie”, a scris Cristoiu.

”Că Victor Ponta va fi chemat la DNA vineri, 5 iunie 2015, puteam fi siguri după momentul de joi, 4 iunie 2015, cînd SRI a chemat pînă pe litoral rața mecanică Klaus Iohannis, printr-un dispozitiv de teleghidare, folosit la rațele de tablă de pe lacuri pentru a fi aduse la mal, pusă să învețe pe de rost un elogiu la adresa SRI și învîrtită cu cheița ca să măcăne un discurs”, a mai adăugat jurnalistul.

Cristoiu consideră că a fost nevoie de ”chemarea la ordin” a lui Ponta ”ca să vadă Populimea că Binomul SRI-DNA e Jupînul în țara asta”.

” Dacă Victor Ponta nu demisionează, parlamentari PSD, speriați de acțiunile în forță ale Binomului SRI-DNA, parlamentari UNPR, dacă nu chiar UNPR în totalitate, se vor grăbi să voteze Moțiunea de cenzură a Partidului Meu, zis și PNL.”, crede Ion Cristoiu.

”De ce nu face Binomul SRI-DNA mai subtil, mai inteligent, mai cu respectarea aparențelor? Păi ce, Securitatea ținea cont de subtilități? Puterea Binomului SRI-DNA, sprijinit de ÎCCJ, stă tocmai în loviturile de forță, în acțiunile ostentative, în sfidarea bunului simț, în călcarea huruitoare a normelor democratice. Frica e singurul mijloc de acțiune al sergenților majori mesianici. Și pe baza acestei frici, ușor de impus la un popor de mămăligari, Binomul SRI-DNA pregătește o lovitură de stat: Schimbarea Guvernului prin forța cătușelor”,este de părere Ion Cristoiu.

”În septembrie 1991, Guvernul Roman era schimbat cu ajutorul bîtelor agitate de mineri. În 2015, Guvernul Ponta e schimbat cu ajutorul cătușelor agitate de Binomul SRI-DNA”, a scris acesta în încheiere.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale