Jegul de Oprea mergea cu coloana oficială inclusiv la BEAUTY SALON

Jegul de Oprea mergea cu coloana oficială inclusiv la BEAUTY SALON

Gabriel Oprea a folosit coloana oficiala, de la inceputul anului, de 1.600 de ori, inclusiv pentru a se deplasa la restaurant sau la saloane de infrumusetare, scrie Digi 24, care citeaza declaratii ale politistilor date in fata procurorilor.

Potrivit sursei citate, Gabriel Oprea este campionul absolut la coloane oficiale. Prin comparatie, Victor Ponta, care avea dreptul legal la coloana oficiala, a folosit echipajele Politiei de 800 de ori anul acesta, Klaus Iohannis de 400 de ori iar procurorul general, Tiberiu Nitu, de 600 de ori.

Potrivit Digi 24, declaratiile politistilor arata ca "nu o data acestia l-au insotit pe Gabriel Oprea fie de la minister ori de acasa catre diverse hoteluri si restaurante din Bucuresti, ba chiar la saloane de infrumusetare unde mergea pentru diverse servicii".

Reamintim ca, miercuri, dosarul privind accidentul in care si-a pierdut viata politistul Bogdan Gigina a fost preluat de Parchetul General, existand suspiciunea ca Gabriel Oprea a folosit abuziv coloana oficiala.

Tribunalul Bucuresti si-a declinat competenta abia dupa ce inspectia judiciara s-a autosesizat in aceast dosar si cerceteaza daca Parchetul de pe langa Tribunalului Bucuresti are competenta necesara pentru a instrumenta dosarul vizand moartea politistului Bogdan Gigina.
Pentru o posibila punere sub urmarire penala a lui Gabriel Oprea este nevoie de aviz de la Senat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...