JOS CU EL!/POLITRUCUL de Corlăţean să DEMISIONEZE în această SEARĂ/ROMÂNII din diaspora nu sunt VITELE PSD

JOS CU EL!/POLITRUCUL de Corlăţean să DEMISIONEZE în această SEARĂ/ROMÂNII din diaspora nu sunt VITELE PSD

Politrucul de Titus Corlăţean ar trebui să aibă bunul simţ şi să demisioneze din această seară pentru batjocura la care au fost supuşi compatrioţii noştri DIN DIASPORA care au încercat să-şi exercite dreptul legitim de a vota. Cei care au reuşit au fost trataţi ca nişte vite. Au fost ţinuţi la nişte cozi imense, la fel ca pe timpul lui Ceauşescu. Umilinţă, umilinţă şi iar umilinţă pentru nişte oameni care au plecat din ţară să-şi găsească destinul pe care guvernanţii de la Bucureşti nu l-au putut oferi. Oameni care muncesc şi sunt respectaţi de ţările în care trăiesc. De ce trebui să-i umilească mereu numai cei care au roşul în suflet? De ce se tem de ei?

Iar despre jigodismul cu care toţi din presă se indignează că românii din străinătate sunt umiliţi dar nimeni nu-i cere demisia acestui dobitoc sinistru de Corlăţean, numai de bine. Din cauza laşităţii multora din presă am ajuns acum să fim umiliţi de ghiţi, şovi, zgoni, ponţi şi alţi dobitoci siniştri. Care, într-o ţară care se respectă şi respectă valori certe, n-ar fi ajuns niciodată în asemenea poziţii...

Semnați aici petiția pentru demisia lui Corlățean!

VIDEO: Coadă în Munchen

VIDEO: În Londra, oamenii scandează "Vrem să votăm" și "Jos comunismul!"


Madrid



Haga


Copenhaga


Londra


Viena


Bruxelles


Luxemburg



Munchen


Bruxelles




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 De citit...