Laşitate şi minciună până la capăt/Ponta se ascunde în spatele lui Gabi Oprea pentru destituirea şefului DGIPI

Laşitate şi minciună până la capăt/Ponta se ascunde în spatele lui Gabi Oprea pentru destituirea şefului DGIPI

Laş, fricos şi mincinos. Aşa se comportă Victor Ponta. Până la capăt. Care nu este departe. 

După ce l-a destituit pe Gelu Oltean ca să se spele pe mâini în relaţia cu Traian Băsescu, pentru proşti, Viorica poporului a ieşit la Ghiţă TV şi a spus că l-a dat afară pe şeful singurului serviciu secret care i se subordonează direct la propunerea ministrului de interne, Gabriel Oprea. Cine să creadă asta? Cum ar fi ca mâine, Băsescu să vină şi să spună că l-a dat afară pe Maior, şeful SRI, la propunerea consilierului pe probleme de securitate internă? Cine îl crede ?

Iată ce a spus Ponta

„Există și un motiv care poate fi comunicat public, în cazul schimbării unui șef de serviciu secret totuși, din subordinea dvs?”, a fost întrebat primul-ministru de către Victor Ciutacu, în emisiunea „Ediția de seară”, de la România Tv.

„Atenție, nu este în subordinea mea. El face parte din Ministerul de Interne și este în subordinea dlui Oprea. Așa a fost tot timpul. Dl Oprea mi-a propus ca dl Oltean, căruia n-am să-i reproșez absolut nimic, să aibă o altă însărcinare în cadrul Ministerului de Interne, și la DGIPI probabil vom numi pe altcineva. E o chestiune de politică de cadre a ministrului de Interne”, a răspuns Victor Ponta, moment în care moderatorul a intervenit: „Bănuiesc că l-ați întrebat pe dl Oprea de ce îl propune la schimbare”.

„Mi-a spus că așa își organizează până la urmă secretarii de stat în propriul Minister. Eu nu intervin foarte mult în activitatea miniștrilor. Am încredere în ei. Desigur, până la proba contrarie”, a explicat premierul.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Omul Rusiei? / Noi amănunte despre lectorul universitar mort într-un accident de bicicletă la doar 47 de ani

2 O imagine care ar trebui să dea fiori rușilor...

3 Baronul PSD Arsene, prins între 2 grupări de interlopi în Italia?

4 Sorana Cîrstea a dezvăluit secretul transformării ei: Declarații tari după parcursul din America

5 Tratament umilitor pentru românii care aterizează pe aeroportul din Viena