Legile privind CAS şi amnistierea fiscală, supuse votului Camerei peste o săptămână

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, ca votul asupra Legii de reducere a CAS şi a legilor de amnistiere fiscală a mamelor şi pensionarilor să fie dat peste o săptămână.

Legile privind CAS şi amnistierea fiscală, supuse votului Camerei peste o săptămână (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

”Vor fi şedinţe de comisii, în funcţie de cum îşi planifică comisiile, azi, mâine şi poimâine, cât va fi necesar, pentru cele două proiecte de lege care au venit de la Senat în legătură cu CAS şi amnistierea fiscală, de aşa natură încât până luni să fie prezentat raportul acestor comisii de aşa natură încât în şedinţa de luni a Biroului Permanent să se poată stabili modul în care vor fi dezbătute aceste proiecte de lege săptămâna viitoare”, a precizat, marţi, secretarul Camerei Niculae Mircovici, după şedinţa BP.

El a menţionat că lunea viitoare, între orele 16.00 şi 17.00 va avea loc dezbaterea celor două proiecte de lege în plen, astfel încât marţi să poată fi dat votul final.

Mircovici a mai spus că tot luni, de la 17.00, se va dezbate moţiunea depusă de opoziţie intitulată ”PSD are alergie la Justiţie”, aceasta urmând să fie supusă votului final al plenului tot în sesiunea de marţi.

Camera Deputaţilor este Cameră decizională în cazul legilor privind reducerea CAS şi amnistierii fiscale a mamelor şi pensionarilor.

 

 

Sursa: mediafax.ro


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Veștile triste încep să se confirme! Conducerea Chinei a trimis 40 de incineratoare mobile în Wuhan

2 VIDEO Veste sinistră în presa americană: Regimul de la Beijing ar fi decis abandonarea orașului Wuhan! Oamenii…

3 Cum arată sondajul cu care i-a păcălit Ciolacu pe pesediști în CEx

4 Informație / Probleme la CCR. Președintele, întâlnire de taină cu liberalii la Vila Lac

5 Document / Fraților, suntem luați de proști? Predoiu cere detaşarea la Ministerul Justiţiei a unei judecătoare c…

recomandări

Te ia DNA: Camelia Gavrila

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cele mai înduioșătoare poze cu animăluțe pe care le-ai văzut