Legile privind CAS şi amnistierea fiscală, supuse votului Camerei peste o săptămână

Legile privind CAS şi amnistierea fiscală, supuse votului Camerei peste o săptămână

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a stabilit, marţi, ca votul asupra Legii de reducere a CAS şi a legilor de amnistiere fiscală a mamelor şi pensionarilor să fie dat peste o săptămână.

Legile privind CAS şi amnistierea fiscală, supuse votului Camerei peste o săptămână (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

”Vor fi şedinţe de comisii, în funcţie de cum îşi planifică comisiile, azi, mâine şi poimâine, cât va fi necesar, pentru cele două proiecte de lege care au venit de la Senat în legătură cu CAS şi amnistierea fiscală, de aşa natură încât până luni să fie prezentat raportul acestor comisii de aşa natură încât în şedinţa de luni a Biroului Permanent să se poată stabili modul în care vor fi dezbătute aceste proiecte de lege săptămâna viitoare”, a precizat, marţi, secretarul Camerei Niculae Mircovici, după şedinţa BP.

El a menţionat că lunea viitoare, între orele 16.00 şi 17.00 va avea loc dezbaterea celor două proiecte de lege în plen, astfel încât marţi să poată fi dat votul final.

Mircovici a mai spus că tot luni, de la 17.00, se va dezbate moţiunea depusă de opoziţie intitulată ”PSD are alergie la Justiţie”, aceasta urmând să fie supusă votului final al plenului tot în sesiunea de marţi.

Camera Deputaţilor este Cameră decizională în cazul legilor privind reducerea CAS şi amnistierii fiscale a mamelor şi pensionarilor.

 

 

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Beatrice Mahler, primul medic care recunoaște oficial adevărul: Sunt 20.000 de cazuri pe zi, de 4 ori ma…

2 VIDEO Scursura TV / Dana Budeanu mai avea puțin și-l masturba live pe Ciutacu, de „indignare”

3 VIDEO Cum începi tu, Orbane, să-ți arăți adevăratul caracter de șobolan... / Paula Herlo de la ProTV l-a dat în …

4 Târfe și cocaină în Justiție? Există o listă cu procurori care se droghează?

5 Corectă întrebare pune Liviu Avram după scandalul regizat de directorul PSD de la Foișor