Mama lui Ponta şi-a luat SCUTIRE MEDICALĂ pentru DNA/Pentru Antena3 e mereu în formă!

Deşi a fost convocată la DNA pentru audieri, Cornelia Naum, mă-sa lui Ponta, cretinul care conduce Guvernul României, nu s-a prezentat. Ea a trimis procurorilor documente medicale din care rezultă că se află, deocamdată, în imposibilitatea de a se deplasa la sediul DNA Ploieşti, a relatat reporterul Digi24 aflat la faţa locului. Procurorii au amânat audierea până la o dată la care mă-sa lui Ponta se va simţi mai bine pentru DNA.

Convocarea la DNA a mă-sii lui Ponta a demonstrat încă o dată că acest dobitoc aflat în fruntea Guvernului României minte de stinge. În urmă cu o săptămână spunea, din păcate necontrazis de un comunicat oficial al DNA, că audierea mă-sii ESTE O SCORNEALĂ a presei care îi vrea răul. Şi joi a minţit din nou, cu spume la gură, că mă-sa n-a fost chemată...

Sau poate că ştie el ceva... Poate are legământ să se ducă doar la Antena3. Unde e cald şi bine. În campania electorală părea pictată pe canapeaua din platou. Şi era gureşă, nevoie mare... Mai mult, începuse să sune să dea replica unora care nu-l vorbeau de bine pe micuţul ei cretin. Uitase că la tinereţe, dacă nu insista tacsu, îl avorta de nu se vedea...

Se vaită, javra...

Ponta sustine ca sora si mama lui sunt "linsate mediatic" doar pentru a fi atacat el "politic", intr-un mesaj postat pe Facebook la putin timp dupa ce sora sa a fost audiata de procurorii DNA, joi dimineata.

 "Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!", a scris Ponta, pe contul sau de Facebook, alaturi de o fotografie cu familia sa.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

4 Așa o fi?

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Bucur Ionel

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

12 metode delicioase de a găti un ou