Mama lui Ponta şi-a luat SCUTIRE MEDICALĂ pentru DNA/Pentru Antena3 e mereu în formă!

Mama lui Ponta şi-a luat SCUTIRE MEDICALĂ pentru DNA/Pentru Antena3 e mereu în formă!

Deşi a fost convocată la DNA pentru audieri, Cornelia Naum, mă-sa lui Ponta, cretinul care conduce Guvernul României, nu s-a prezentat. Ea a trimis procurorilor documente medicale din care rezultă că se află, deocamdată, în imposibilitatea de a se deplasa la sediul DNA Ploieşti, a relatat reporterul Digi24 aflat la faţa locului. Procurorii au amânat audierea până la o dată la care mă-sa lui Ponta se va simţi mai bine pentru DNA.

Convocarea la DNA a mă-sii lui Ponta a demonstrat încă o dată că acest dobitoc aflat în fruntea Guvernului României minte de stinge. În urmă cu o săptămână spunea, din păcate necontrazis de un comunicat oficial al DNA, că audierea mă-sii ESTE O SCORNEALĂ a presei care îi vrea răul. Şi joi a minţit din nou, cu spume la gură, că mă-sa n-a fost chemată...

Sau poate că ştie el ceva... Poate are legământ să se ducă doar la Antena3. Unde e cald şi bine. În campania electorală părea pictată pe canapeaua din platou. Şi era gureşă, nevoie mare... Mai mult, începuse să sune să dea replica unora care nu-l vorbeau de bine pe micuţul ei cretin. Uitase că la tinereţe, dacă nu insista tacsu, îl avorta de nu se vedea...

Se vaită, javra...

Ponta sustine ca sora si mama lui sunt "linsate mediatic" doar pentru a fi atacat el "politic", intr-un mesaj postat pe Facebook la putin timp dupa ce sora sa a fost audiata de procurorii DNA, joi dimineata.

 "Este o mare suferinta pentru mine sa vad ca sora si mama mea sunt linsate mediatic doar ca sa fiu eu lovit politic. Le iubesc si o sa le fiu alaturi toata viata asa cum imi sunt si ele, si as vrea sa am si eu si surorile mele taria de caracter si echilibrul pe care mama le-a dovedit in toti cei 72 de ani ai ei!", a scris Ponta, pe contul sau de Facebook, alaturi de o fotografie cu familia sa.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...