MANEVRA a REUȘIT!/INFRACTORUL Oprescu rămâne internat la Spitalul Universitar/VIDEO

MANEVRA a REUȘIT!/INFRACTORUL Oprescu rămâne internat la Spitalul Universitar/VIDEO

Manevra a reușit! Infractorul a fost scos din arest! Sorin Oprescu va rămâne internat peste noapte, sub pază, la Spitalul Universitar. Potrivit surselor Digi24, lui Sorin Oprescu i-a fost rezervat un salon VIP, în care nu împarte încăperea cu alți pacienți. Potrivit surselor, el va fi supus la cel puțin trei examene medicale.

Primarul arestat al Capitalei a fost scos din arest şi dus la spital. Sorin Oprescu, arestat pentru luare de mită, a cerut să fie consultat la spitalul unde a fost director în anii 2000. Avocatul Poporului a recomandat şi el internarea edilului.
 Sorin Oprescu a ajuns la Spitalul Universitar, cu o dubă a Poliției. El este escortat de trei polițiști.

Întrebat care este starea sa de sănătate, Sorin Oprescu a răspuns: „Nu ați auzit până acum?!”

Avocații lui Sorin Oprescu au obținut aprobarea conducerii Arestului central al Capitalei pentru ca acesta să poată fi dus pentru investigații medicale la Spitalul Universitar.

Primarul suspendat al Capitalei suferă de afecțiuni cardiovasculare și de diabet, iar avocații au argumentat că nu poate fi tratat în arest.

Pe 21 septembrie, el a fost dus pentru o consultație la Spitalul Sf. Ioan.

De această dată, agenții nu vor mai intra în cabinet alături de el, pentru că ar încălca acordul de confidențialitate între medic și pacient.

Reporter: Cum se simte Sorin Oprescu?

Alexandru Chiciu, avocatul lui Sorin Oprescu: „Slăbit. Există afecțiuni cardiovasculare, există stenturi aplicate domnului Oprescu, pe artera care oxigenează creierul, dar aceste afecțiuni sunt mult agravate de starea de diabet. Există o constatare realizată și de medic aseară. Sunt situații când n-are puls. Există un flux sanguin extrem de redus la domnul Oprescu.”


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...