Mazăre: Nu ştiu dacă mă implic în campania pentru europarlamentare, nici nu cunosc candidaţii PSD

Mazăre: Nu ştiu dacă mă implic în campania pentru europarlamentare, nici nu cunosc candidaţii PSD

Liderul PSD Constanţa, Radu Mazăre, a spus, vineri, că nu ştie dacă se va implica în campania electorală pentru alegerile europarlamentare pentru că are alte preocupări acum, el susţinând că nici nu îi cunoaşte pe candidaţii PSD.

Radu Mazare (Imagine: Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

"Nu ştiu pentru că am alte preocupări. Nu ştiu, s-ar putea să fac campanie electorală, mai delegăm pe cineva. Nu ştiu, deocamdată am problema cu portul, după aia vine 1 Mai, am multe probleme, o să vedem şi cu campania. Mai relaxat. (...) Dar ce atâta campanie electorală? Vor judeca oamenii cine se ţine de cuvânt în promisiuni şi cine nu", a declarat, vineri, Radu Mazăre.

Întrebat dacă îi cunoaşte pe candidaţii PSD la alegerile europarlamentare, primarul a spus că nu îi ştie.

De asemenea, el a susţinut, răspunzând unor întrebări, că nu a condiţionat primirea de către CL a unor acţiuni ale Portului Constanţa de implicarea sa în campania electorală, spunând că principala sa prioritate o reprezintă descentralizarea portului.

"Deocamdată suntem în runda finală, în bătălia finală pentru descentralizarea portului. Lasă-mă să mă concentrez pe port, nu vezi că tot mai luăm pe la ficaţi câte una de la DNA, am treabă cu portul", a mai spus Mazăre.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…