Miss România 2013 s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară

Miss România 2013 s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară

Miss România 2013 s-a înscris în Partidul Mișcarea Populară / FOTO: Facebook

Elena Udrea a scris, intr-o postare pe pagina sa de Facebook , ca in PMP nu se regasesc numai cei mai talentati si motivati tineri, ci si cei mai frumosi. "PMP nu are doar cei mai talentati, energici si motivati tineri! Ii are si pe cei mai frumosi! Miss Romania 2013 este in echipa noastra!", a notat deputatul.

Mesajul Elenei Udrea reprezinta un nou semnal ca PMP incearca sa se apropie de tineri, in contextul in care formatiunea politica si-a lansat candidatii la alegerile europarlamentare din mai, vineri seara, in Centrul Istoric al Capitalei.

Liderul PMP Eugen Tomac a declarat ca partidul vrea sa arate, inca o data, ca este un partid destinat tinerilor, care nu se bazeaza pe "sezatori politice" si nepotism. "Stim ca tinerii nu trec pragul sediilor de partide, ca nu vor sa participe la sezatori politice. Am venit astazi ca sa le dam acest semnal, ca se poate face politica si altfel", a declarat Tomac, vineri seara.

Si Elena Udrea a reiterat ideea ca Partidul Miscarea Populara se vrea a fi unul al schimbarii. "In centrul istoric sunt si foarte multi turisti straini, noi candidam pentru Parlamentul European. Ne bucuram sa ne intalnim cu strainii care ne viziteaza Bucurestiul. Am vrut sa dam un semnal ca PMP este un partid care face cu adevarat o schimbare, avem oameni care au facut cu adevarat performata in domeniile in care au performat", a afirmat Elena Udrea.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…