Mișu Negrițoiu se însoară, în secret, cu amanta. Cataramă, alt securist, va fi naș

Mișu Negrițoiu se însoară, în secret, cu amanta. Cataramă, alt securist, va fi naș

Misu Negritoiu, seful Autoritatii Financiare din Romania (ASF), in varsta de 65 de ani, este, sambata aceasta, ginerica. El se insoara cu amanta sa Cristina Cosniceru, de 43 de ani, cu care se iubeste inca din 2004. 

Misu Negritoiu a hotarat ca a sosit vremea sa oficializeze relatia sa cu Cristina Cosniceru, mai tanara cu 22 de ani decat el, doamna cu care se iubeste cu mult inainte de a divorta de Paulina Negritoiu, undeva prin 2013- 2014. Cei doi sunt, practic impreuna din 2004, de cand erau colegi la ING Bank. De atunci, Cristina a avut o evolutie fulminanta in cariera, sprijinita fiind din umbra de Negritoiu. Astfel, de la ING, ea a trecut la BCR, pentru ca apoi sa se instaleze ca vicepresedinte la BCR. Astazi, o regasim in fruntea unui seviciu  de plati, Orange Money SRL, care trebuie lansat anul acesta, dupa cum a anuntat operatorul de telefonie mobila. Interesant, aici o regasim sub numele de Cristina – Oltea Cosniceru. 

Nasi vor fi Viorel Catarama si sotia sa, chirurgul estetician Adina Alberts. Gurile rele spun ca manevra este menita sa puna la adapost ceva investitii pe care Misu Negritoiu le-a facut pe numele iubitei sale. Lucru perfect posibil daca tinem seama ca numai pe vremea cand era la ING, Misu Negritoiu castiga o nimica toata de 189.445 de lei lunar (43.000 de euro, la un curs de 4,4 lei/euro). Si nici nu vrem sa stim cat mai ridica acum, de la ASF. Apropo de ASF, cica dupa nunta, Negritoiu isi va da demisia si din fruntea acestei vestite institutii. Din casatoria sa cu Paulina, Misu are are doi copii: un baiat care a absolvit Duke University si care lucreaza la Microsoft si o fata care a absolvit Taft University si care lucreaza intr-o firma de comert din Baltimore. 

Ca idee, dupa divortul de Negritoiu, fosta sa sotie a inceput o tomnatica poveste de iubire cu un milionar din Bucuresti, barbat avut, si el sarit de 60 de ani. Sursa National




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”