Monica Macovei susţine că reprezentanţilor UDMR "nu le plac măsurile anticorupţie"

Monica Macovei susţine că reprezentanţilor UDMR "nu le plac măsurile anticorupţie"

Europarlamentarul PDL Monica Macovei susţine că, în perioada cât a fost membru al Guvernului, cei mai mari opozanţi ai săi în privinţa măsurilor anticorupţie au fost reprezentanţii UDMR, cărora "nu le plac măsurile anticorupţie", transmite corespondentul MEDIAFAX.

Monica Macovei (Imagine: Stefan Micsik/ Mediafax Foto)

"Ştiţi care au fost cei mai mari opozanţi ai mei, cât am stat în Guvern, la toate măsurile anticorupţie, infracţiuni de conflict de interese, legea finanţării partidelor politice, DNA, ANI? UDMR", a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă susţinută la Sfântu Gheorghe, europarlamentarul PDL Monica Macovei .

Macovei a afirmat că UDMR era împotriva a tot ceea ce propunea ea.

"UDMR urmărea tot ceea ce venea de la mine şi tot timpul erau împotrivă. Nu le plac măsurile anticorupţie", a spus europarlamentarul PDL.

Macovei a adăugat că multora nu le plac măsurile anticorupţie, "poate" şi unora din PDL, dar a susţinut că PDL nu a acţionat niciodată public împotriva acestor măsuri.

"Multora nu le plac, unii sunt mai vocali, alţii mai puţin. Poate şi în PDL sunt oameni cărora nu le plac, dar diferenţa este că niciodată PDL nu a acţionat public, a tăcut, a înghiţit şi niciun inculpat PDL nu a zis că e dosar politic, niciodată", a afirmat Monica Macovei.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

3 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...