Nervi la şedinţa Coaliţiei. Gabriel Oprea: Uită-te la mine! De ce nu te uiţi la mine? Ponta: ai primit ordin să mă întrebi?

Nervi la şedinţa Coaliţiei. Gabriel Oprea: Uită-te la mine! De ce nu te uiţi la mine? Ponta: ai primit ordin să mă întrebi?

Liderii Coaliţiei s-au adunat la sediul PSD să discute despre tensiunile dintre PSD şi UNPR apărute în perioada exilului lui Ponta la Istanbul şi despre cum să supravuieţuiască cu un premier inculpat într-un dosar al DNA,  BN24.ro .

Victor Ponta a venit tot în cârje la sediul PSD, declarând că a reparat-o pe cea pe care i-au rupt-o jurnaliştii la DNA. Sunt carje noi sau reparate, a fost întrebat premierul. „Sunt reparate, le-am reparat”, a răspuns el. După care s-a enervat la o întrebare a reporterului TVR care l-a întrebat dacă nu ar trebui să demisioneze fiind inculta pentru fapte de corupţie.  „Sunteţi de la TVR? Fapte de coruptie? Ştiţi pe ce fapte de corupţie sunt inculpat eu sau aşa aţi primit ordinul să mă întrebaţi?”, a ţipat Ponta la reporterul televiziunii publice.

Şi lui gabriel Oprea i-a sărit ţandăra, cînd un reporter i-a pus o întrebare şi apoi nu i-a urmărit răspunsul: „Uita-te la mine! Păi ce faci, mi-ai pus o întrebare şi nu te uiţi la mine?”


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu