Nesimţitul de Palada a fost afară după ce a apărut făcând gimnastică, la bazin, împreună cu mai mulţi bărbaţi

Nesimţitul de Palada a fost afară după ce a apărut făcând gimnastică, la bazin, împreună cu mai mulţi bărbaţi

Nesimţitul de Palada a fost afară după ce a apărut făcând gimnastică, la bazin, împreună cu mai mulţi bărbaţi. Palada a fost surprins zilele trecute la o piscină din Bucureşti unde făcea gimnastică acvatică. Alături de câţiva prieteni acesta se distrează copios. Filmuleţul a fost trimis pe adresa pont@wowbiz.ro de un cititor care a precizat că Palada a petrecut ore bune in piscină.  http://www.wowbiz.ro/video7c-purtatorul-de-cuvant-al-guvernului-se-relaxeaza-facand-gimnastica--in-piscina7c-palada-s-a-facut-cunoscut-cu-replica-e2809cam-executat-electri_119792.html

La câteva ore după apariţia acestui filmuleţ a şi apărut informaţia că Palada nu va mai fi purtător de cuvânt. Ce este incredibil este faptul că habarniştii şi plătiţii de pe la televiziuni s-au şi apucat să-i înalţe osanale lui Ponta că l-a schimbat pe,, omorâtorul de ziarişti''. Nimic mai fals. E important de aflat cine erau băieţii cu care se bălăcea Palada. Ei sunt cauza, nu afirmaţiile imbecile făcute acum două săptămâni. Pentru ălea, Ponta l-a felicitat. N-o fi cumva şi vreun personaj dubios printre musculoşii cu care se bălăceşte Palada?

Corneliu Calotă a fost prezent, joi, la şedinţa Executivului, în locul lui Mirel Palada, care nu mai îndeplineşte funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului.

Surse oficialeau declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, că premierul Ponta a decis ca Mirel Palada, consilier pentru strategii guvernamentale, să nu mai îndeplinească şi funcţia de purtător de cuvânt al Guvernului, pentru aceasta urmând a fi desemnat un alt consilier al premierului, Corneliu Calotă, fost jurnalist la TVR.

Palada a fost numit în septembrie 2013 consilier pentru strategii guvernamentale al premierului, iar după o lună, în octombrie 2013, Victor Ponta anunţa că Palada a fost desemnat să îndeplinească "temporar"şi rolul de purtător de cuvânt al Guvernului.




Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante