Noua Republică va candida la europarlamentare. Curtea de Apel a respins decizia Biroului Electoral Central

Noua Republică va candida la europarlamentare. Curtea de Apel a respins decizia Biroului Electoral Central

Mulţumim tuturor celor care ne-au sprijinit în acest demers! Mulţumim tuturor celor peste 225.000 de susţinători ai candidaturii Noii Republici!”, este mesajul adresat de Noua Republică pentru cei care au susţinut formaţiunea politică

Lista Noii Republici este deschisă de preşedintele său, Mihail Neamţu, urmat de George Mioc. Pe locul trei este prim-vicepreşedintele partidului, Ştefan Bârgăoanu, urmat de Corneliu Berari, Victor Ciumac şi Andrei Rosetti.

Despre candidaţii propuşi de formaţiunea politică de centru-dreapta pentru alegerile din 25 mai, Mihail Neamţu, blogger adevarul.ro , a declarat că sunt: „Oameni care nu am mai făcut politică, în marea lor majoritate sunt oameni care se implică pentru prima data în cetate, antreprenori, foarte mulţi tineri şi o medie de vârstă de doar 37 de ani pentru cei 31 de candidaţi”.

„Vom lupta pentru o mai bună reprezentare a României şi a intereselor naţionale la Bruxelles. (...) Vom lupta pentru o educaţie care să fie la standarde occidentale în ţara noastră, deci vom cere ca la nivel european plagiatul şi alte forme de corupţie să fie combătute în educaţie. Vom lupta pentru o sănătate în care românii să beneficieze de pe urma investiţiei statului în medici. Vom lupta pentru familia tradiţională, care în opinia noastră este familia rezultată din uniunea naturală dintre bărbat şi femeie”, a precizat Neamţu pe 25 martie, în ziua depunerii candidaturii formaţiunii sale la BEC.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Rușii sunt „crăcănați”! / Exploziile de dimineață din Crimeea ar putea avea o importanță strategică majoră

2 ULTIMA ORĂ Rusia pregătește un atac masiv asupra Ucrainei din Belarus. Imaginile surprinse din satelit de pe aerodromul Zyabrivka

3 VIDEO Priviți, noi explozii în Crimeea!

4 „Mi-au măcelărit familia. Istoria se repetă pentru ultima oară”

5 BREAKING Ucrainenii au lovit o nouă bază aeriană rusească în Crimeea! / Ce avioane ar avea Rusia pe aerodrom