Numirea lui Meleşcanu, DOVADA că Ponta a PIERDUT CONTROLUL/SECURIŞTII au trecut la BUTOANE

Numirea lui Meleşcanu, DOVADA că Ponta a PIERDUT CONTROLUL/SECURIŞTII au trecut la BUTOANE

O manevră strict securistă. Teodor Meleşcanu la Externe. Securiştii din spatele păpuşii de carton Victor Ponta i-au dat deja brânci şi au preluat comanda. Au trecut la butoane. Şi vor să paseze responsabilitatea mizeriei petrecute în mâinile lui Meleşcanu. Care nu va MIŞCA UN DEGET PENTRU VOTUL DIN DIASPORA. Se face un joc atât de murdar încât este greu de descris în cuvinte. Nu mai are nicio legătură cu democraţia. Se lucrează cu cele mai mizerabile mijloace securiste. Şi totul se face, după cum se vede acum, după un plan bine stabilit. Miza este să se câştige timp. Adevărata miză este închiderea dosarului EADS. Şi neconfiscarea averilor care s-au înălţat din banii furaţi. Nu cei din faţă sunt îngrijoraţi. Ci securiştii din spate. Cei din spatele lui Ghiţă, cei din spatele fraţilor Negoiţă, din spatele lui Adrian Năstase şi alţii.

Oameni buni, propunerea lui Meleşcanu a avut şi are valoarea unei lovituri de stat. Nu uitaţi ce vă spunem aici. Nu mai e joacă de copii! Şi ar trebui să deschideţi ochii. Nu vedeţi că prin televiziunile lor încearcă să construiască o realitate paralelă?

CITEŞTE ŞI AICI

Toate au fost plănuite dinainte. Şi reglementările legate de secţiile de vot în străinătate. Şi circulara secretă care i-a obligat pe membrii secţiilor de votare să respecte orbeşte nişte inepţii. Şi aşa-zisa demisie a lui Corlăţean. Şi tot scenariul cu aşa-zisele presiuni puse de Băsescu şi Iohannis. Toate sunt făcute ca la carte. După manuale de la fosta Securitate. Gândiţi oameni buni! Vedeţi cum sare biserica la gâtul românilor, să nu voteze cu Iohannis? Meleşcanu şi Patriarhul au fost colegi de doctorat în străinătate.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cruzime fără margini a comandanților ruși

2 „Atamanul și-a părăsit calul și nevasta pentru aventură, dar s-a întors acasă corect”

3 Alertă în lumea interlopă! Se pregătește răzbunarea morții lui Emi Pian, șeful clanului Duduienilor?

4 Peste 100 de soldaţi ai Gărzii Naționale a Rusiei, armata privată a lui Vladimir Putin, concediați după ce au refuzat să lupte ăn Ucraina!

5 Ursul-fantomă din Iași „rupe internetul”