O BĂȘINĂ de ministru și un CUR de prim-ministru

Povestea e simplă. O bășină de ministru, Andrei Gerea, dându-se bărbat de stat, a șters pe jos, vineri, în public, cu unul care știe multe secrete despre Ponta și Șova. A spus că-l va da afară, pentru incompetență și un pic de hoție, pe pilosul PSD Laurențiu Ciurel. 

Imediat, Ciurel i-a transmis lui Ponta că nu va merge singur la pușcărie, aluzie la combinațiile financiare ale celor doi, care au debutat în 2007 – 2008, cu contractul încheiat de Complexul Energetic Rovinari, condus atunci de același Ciurel, cu Casa de Avocatură Șova, din care Ponta s-a înfruptat din plin, la modul cât se poate de oficial, dovadă cele peste 12 miliarde lei vechi pomenite în declarațiile de avere pe anii 2007 și, respectiv, 2008.

În consecință, curul de Ponta l-a pus pe Gerea să retracteze toate declarațiile. Deși ele au fost publice și înregistrate. Și, așa cum era de așteptat, dacă a comandat curul, bășina s-a conformat

Mai mult, după ce n-a mai recunoscut nimic din cele declarate vineri, Gerea a fost acuzat că ar fi … nebun!!!, într-un ziar deținut chiar de un demnitar din guvernul Ponta! Astfel, cotidianul ”Gorjeanul”, patronat de secretarul de stat Bebe Viorel Ionică din Ministerul pentru Societatea Informațională, îl acuză pe Gerea de ”gestul nebunesc” de a vorbi despre demiterea managerului ”apolitic” Ciurel, susținut de PSD Gorj: ”Deşi ministrul cunoaştea că Ciurel este susţinut de la nivel judeţean, a făcut un gest nebunesc, menţionând chiar, potrivit celor prezenţi, că susţine demiterea actualului manager al CEO şi reînceperea negocierilor pentru CCM-ul pe 2015.” 

Este greu de anticipat cum se vor finaliza aceste răfuieli de tip mafiot, în condițiile în care Ciurel este ferm hotărât să nu meargă singur la pușcărie. Pe de altă parte, menținându-l la conducerea CEO, Ponta riscă escaladarea protestelor de la Târgu Jiu și aducerea CEO într-un punct în care compania și cele 19.000 de locuri de muncă să nu mai poată fi salvate.

Galerie foto și documenteTrimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 AUDIO Acesta este Ponta, oameni buni! Sebastian Ghiță: „I-am zis lu Ponta, bă, o fut pe mă-ta, te duci pe stic…

2 Se prăbușește regimul! Surse PSD: Dragnea a angajat în administrația centrală peste 3500 de apropiați ai inter…

3 Furtună la TAROM / Pilotul Emil Dobrovolschi critică schimbarea Mădălinei Mezei de la șefia TAROM și numirile po…

4 VIDEO Pe ăsta îl saltă primul! S-a autodenunțat în direct! S-a dus acasă la fosta șefă TAROM! „M-am întâlnit c…

5 VIDEO De ce nu-l reține DNA pe acest infractor? Acestea sunt imaginile de la întâlnirea Cuc-Mezei din fața cas…

recomandări

Te ia DNA: Toma Vărgatu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Inspirație de weekend